دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشکی تهران از برگزاری سمینار " آشنایی با گیاهان دارویی و نقش آن بر سلامت بدن" ویژه دانشجویان عضو این باشگاه در محل سالن EDC خبرداد. رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان گفت: امروزه گرایش مجددی به مصرف گیاهان دارویی به دلیل کم بودن عوارض سوء جانبی، گوناگونی ترکیبات موثر موجود در گیاهان، توسعه صنایع وابسته به کشت گیاهان دارویی، جلوگیری از خروج ارز به خارج از کشور، ایجاد کار مفید و بخصوص پیشنهاد استفاده از گیاهان دارویی توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) و بسیاری از دلایل دیگر بوجود آمده است. در ادامه سخنران این سمینار، دکتر مهسا هادی‌پور جهرمی عضو هیات علمی و مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی " EDC " ابتدا کلیاتی پیرامون گیاهان دارویی و طب سنتی را بیان کرد و سپس به مطالبی چون نقش گیاهان دارویی بر سلامت و به موضوعاتی شامل جایگاه گیاهان دارویی در حوزه درمان، اصول مقدماتی عصاره گیری و فرآورده های دارویی اشاره کرد. همچنین در ادامه به مزیت ها، اثرات جانبی و برخی تداخلات دارویی مهم گیاهان دارویی نیز اشاره کرد. همچنین هادی پور افزود: هدف از برگزاری این سمینار آشنایی پژوهشگران و دانشجویان با گیاهان دارویی و نقش آن در پیشگیری و درمان بیماریها در چارچوب اصول حرفه ای می باشد. وی خاطر نشان کرد با توجه به گسترش روبه افزون استفاده از گیاهان دارویی و فرآورده های مشتق از آنها، لازم است پژوهشگران در این حوزه ضمن آشنایی با کاربرد این گیاهان و نقش آن بر سلامت، نسبت به اثرات سوءجانبی و تداخلات آن نیز توجه داشته باشند. به گزارش روابط عمومی واحد علوم پزشکی در تابستان سال جاری با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی، شاهد برگزاری کارگاه های تخصصی و پژوهشی متنوعی در این واحد دانشگاهی بوده ایم. وامید است تا با حمایت های همه جانبه مسوولان بتوانیم در آینده نزدیک شاهد برگزاری کارگاه های تخصصی و پژوهشی مورد نیاز اساتید، پژوهشگران و دانشجویان علاقه مند دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران باشیم.

توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران صورت پذیرفت : سمینار علمی تخصصی " آشنایی با گیاهان دارویی و نقش آن بر سلامت بدن" نسخه قابل چاپ