قائم‌مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه پزشکی گفت: حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي كه يكي از بزرگترين مراكز آموزش و تربيت نيروي انساني حوزه سلامت است، به عنوان يكي از 10 قطب برگزيده كشور براي برگزاري آزمون‌هاي جامع علوم پزشكي انتخاب شده است. وي در نخستین جشنواره علوم پزشکی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی از نظر تعداد دانشجویان حضوری، یکی از نظام‌های پیشروی آموزشی در جهان به شمار می‌رود.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد درحوزه پزشکی با بیان اینکه دانشگاه آزاد در مقوله پژوهش‌هاي علوم پزشكي جزو40 كشور برتر جهان قرار دارد، افزود: نظام ارائه خدمات ما در قالب شبكه بهداشت و درمان از جمله موفق‌ترين نظام‌هاي ارائه خدمات در جهان است كه از سوي كشورهاي پيشرفته از جمله آمريكا مورد اقتباس واقع شده است. دکتر لاریجانی در ادامه به ارائه گزارشی از وضعیت حوزه پزشکی دانشگاه آزاد پرداخت و گفت: در حال حاضر دانشگاه آزاد دارای 90 واحد دانشگاهي درحوزه علوم پزشكي، 1806 عضو هيأت علمي، حدود 61 هزار دانشجو در مقاطع تحصيلي مختلف، حدود 1500 تخت بيمارستاني در 10 بيمارستان در سطح كشور و حدود 2922 تخت در 19 بيمارستان (درحال راه‌اندازي) است. وی در ادامه به برخی اقدام‌های انجام‌شده برای توسعه حوزه پزشکی دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: تربيت منابع انساني فعال در حوزه آموزش علوم پزشكي مبتني بر نيازهاي ملي و آمايش سرزميني، گسترش تحصيلات تكميلي در حوزه علوم پزشكي، توجه ويژه به گسترش حيطه‌هاي ميان‌رشته‌اي با بهره‌مندي از بستر دانشگاه جامع، طراحي و گسترش رشته‌هاي موردنياز بازار مانند MBA در عرصه سلامت و تعامل با دانشگاه‌هاي معتبر داخلي به منظور گسترش تحصيلات تكميلي تخصصي و فوق‌تخصصي از مهمترین اقدامات انجام‌شده در این راستاست. وی همچنین توسعه كيفي واحدهاي دانشگاهي علوم پزشكي، بهبود شيوه‌هاي پذيرش دانشجو در گروه‌هاي مختلف علوم پزشكي، ايجاد محيط آموزشي رقابتي در عرصه علوم پزشكي و سلامت و تقویت ارتباط بین آموزش و عرصه‌های بالینی و جامعه را از دیگر برنامه‌های انجام‌شده برای ارتقای حوزه پزشکی دانشگاه آزاد عنوان کرد. دکتر لاریجانی در ادامه این مراسم با بیان اینکه حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي يكي از بزرگترين مراكز آموزش و تربيت نيروي انساني حوزه سلامت است، گفت: بر همین اساس دانشگاه آزاد به عنوان يكي از 10 قطب برگزيده كشور براي برگزاري آزمون‌هاي جامع علوم پزشكي انتخاب شده است. وی با اشاره به تشکیل کمیته استانداردسازی برنامه‌های آموزشی در حوزه پزشکی دانشگاه آزاد، گفت: كميته استانداردسازي برنامه‌هاي آموزشي با هدف بازنگري برنامه‌هاي درسي رشته‌هاي علوم پزشكي و بهبود محتواي برنامه با توجه به الزام برنامه توسعه پنجم به بازنگري تمام برنامه‌هاي مصوب وزارت‌های علوم و بهداشت تشكيل و با حضور اساتيد مجرب در اين حيطه به انجام وظايف محوله مشغول شده است. قائم مقام رییس دانشگاه آزاد در حوزه پزشکی همچنین از تدوین دستورالعمل راه‌اندازي آموزش پرستاري با بهره‌مندي از بيمارستان‌هاي خصوصي درجه يك تهران خبر داد و گفت: برای این منظور از معاونت آموزشي وزارت بهداشت درخواست کرده‌ایم مجوز استفاده از بيمارستان‌هاي خصوصي براي آموزش پرستاری را صادر کند. دکتر لاریجانی از تشکیل کمیته‌های اخلاق در پژوهش‌های پزشکی در تمامی واحدهای استانی خبر داد و گفت: در این راستا می‌توان به کسب رتبه 13 کشوری کمیته اخلاق پزشكي دانشگاه آزاد اسلامی در بین 50 دانشگاه علوم پزشکی ایران اشاره کرد. وی در این مراسم از تدوين الگوي تأمين هيأت علمي خبر داد و اظهار داشت: دغدغه مهم دست‌اندركاران حوزه علوم پزشكي، تأمين هيأت علمي مورد نياز براي واحدها و بكارگيري ايشان به منظور گسترش مقاطع تحصيلات تكميلي بود. به همین خاطر حوزه علوم پزشكي مدل جذب هيأت علمي از مجاري مختلف را تدوين و درقالب دستورالعمل‌هاي مختلف آماده ابلاغ کرده و قرار است تا پایان امسال 1000 نفر عضو هیأت علمی جذب کنیم. وی با بیان اینکه به منظور ارتقاي كيفيت آموزش لازم است هر شهري كه داراي واحد دانشگاهي مجري رشته‌هاي علوم پزشكي است، بيمارستاني وابسته به دانشگاه داشته باشد، اظهار داشت: مجموعاً براي راه‌اندازي 20 مركز درماني در كشور برنامه‌ريزي انجام شده كه از اين تعداد امید است 4 بیمارستان شامل زکریا تبریز، کازرون، اردبیل و فرهیختگان تهران تا آخر امسال به بهره‌برداری برسند.

دانشگاه آزاد به عنوان يكي از 10 قطب برگزيده كشور براي برگزاري آزمون‌هاي جامع علوم پزشكي انتخاب شد نسخه قابل چاپ