دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری کارگاه آشنایی با نحوه پروپوزال نویسی به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در تاریخ 29 مرداد ماه سال 1393 در سالن EDC خبرداد.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی بیان داشت: هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی دانشجویان شرکت کننده با شیوه نگارش بیان مسأله، بررسی متون، اهداف پژوهشی، روش اجرا و منابع در پروپوزال می باشد.
مدرس این کارگاه آموزشی احسان جانقلی دانشجوی سال ششم رشته پزشکی، عضو شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی و همچنین از اعضای فعال باشگاه پژوهشگران جوان بوده است.
دکتر خاکپور در ادامه افزود برای شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد.
دانشجویان علاقمند می توانند جهت شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی و اطلاع از شرایط عضویت، به دفتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واقع در طبقه دوم ساختمان پزشکی این واحد مراجعه نموده و از آقای حاجتی کارشناس باشگاه اطلاعات لازم را کسب نمایند.

برگزاری کارگاه آشنایی با نحوه پروپوزال نویسی به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران نسخه قابل چاپ