مراسم افتتاحیه اولین دوره بازآموزی ارزیابان ارشد اعتباربخشی بیمارستان در ایران صبح امروز با سخنان دکتر سیدمحمد طباطبایی آغاز به کار کرد. دکتر سید محمود طباطبایی، رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، در مراسم افتتاحیه این نشست با اشاره به اهمیت اعتباربخشی بیمارستان‌ها اظهار کرد: مجموعه عوامل بیمارستان‌ها باید سعی کنند با به‌کارگیری ترفندهای علمی و راه کارهای دقیق اشتباهات پیش‌آمده در امور پزشکی و درمان بیماران را به حداقل ممکن کاهش دهند. طباطبایی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در وضعی به سر می‌بریم که با اراده دولت تدبیر و امید و وزارت بهداشت، موضوع خدمات سلامت در اولویت قرار گرفته است و آرزوی دیرین جامعه برای این موضوع تحقق پیدا کند. وی درباره ضرورت این همایش گفت: این همایش نشانگر اراده کادرپزشکی کشور برای اجرای دستورالعمل ها و قوانین پزشکی برای کاهش خطاهای پزشکی است. این همایش از تاریخ 15 تا 19 شهریور در بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاداسلامی و با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت درمان، دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان و اداره ارزشیابی مراکز درمانی برگزار می شود.

در دانشگاه آزاداسلامی؛ اولین دوره بازآموزی ارزیابان ارشد اعتباربخشی بیمارستان در ایران آغاز به کار کرد نسخه قابل چاپ