اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با ارائه 10 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر همانند ادوار گذشته در پانزدهمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی حضوری فعال داشتند. مریم محسنی کیا و احسان جانقلی به عنوان داور، سهیلا یداله دماوندی به عنوان سخنران، یکتا پارسا ، تینا پارسا، رضا نجیب پور و علی فرشاد به عنوان ارائه دهنده مقاله به صورت پوستر و محمد باقری بیدهندی و احمد بریمی پور از اعضای فعال کمیته شرکت در این کنگره مشاركت فعالانه اي داشته اند. لازم به ذکر است یکتا پارسا با ارائه 4 مقاله بصورت پوستر به عنوان فعال ترین عضو کمیته در این کنگره شناخته شده است .

دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از شرکت دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی در در پانزدهمین کنگره سالیانه دانشجويان علوم پزشكي كشور در شهريور ماه سال جاری خبر داد. خاکپور بیان داشت: کنگره سالیانه دانشجویان پزشکی کشور که با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به همت کمیته تحقیقات دانشجویی کشوری همه ساله به میزبانی یکی از دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می گردد، امسال نیز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد و دانشجویان واحد پزشکی تهران در آن حضوری فعال و چشمگیر داشته اند. در ادامه خاکپور افزود: مراسم افتتاحیه اين کنگره با حضور جناب آقای دکتر آخوندزاده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، جناب آقای دکتر سید عباس موسوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و رییس کنگره و جمعی از معاونین و مسئولین استانی و نمایندگان مجلس در سالن آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد. خاکپور در ادامه اشاره کرد، اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی با ارائه 10 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر همانند ادوار گذشته در پانزدهمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی حضوری فعال داشتند. مریم محسنی کیا و احسان جانقلی به عنوان داور، سهیلا یداله دماوندی به عنوان سخنران، یکتا پارسا ، تینا پارسا، رضا نجیب پور و علی فرشاد به عنوان ارائه دهنده مقاله به صورت پوستر و محمد باقری بیدهندی و احمد بریمی پور از اعضای فعال کمیته شرکت در این کنگره مشاركت فعالانه اي داشته اند. لازم به ذکر است یکتا پارسا با ارائه 4 مقاله بصورت پوستر به عنوان فعال ترین عضو کمیته در این کنگره شناخته شده است . به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، دراین کنگره که از تاریخ 11 لغایت 14 شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار گردید، با راهنمائي و حمايت هاي معنوي دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی و دانشجویان فعال این کمیته برگ زرین دیگری بر افتخارات این واحد افزوده شد. سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در ادامه بیان داشت در طی سه روز برگزاری کنگره علاوه بر ارائه حدود 700 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر، کارگاه های تخصصی، نشست سرپرستان و دبیران کمیته تحقیقات، بازدید از اماکن دیدنی شهر شاهرود نیز صورت گرفت. شایان ذکر است پانزدهمین کنگره دانشجویان کشور با برگزاری مراسم اختتامیه با حضور جناب آقای دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از معاونین وزارت بهداشت و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در روز جمعه 14 شهریور با معرفی مقالات برتر به کار خود خاتمه داد.

حضور موفق دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در پانزدهمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور نسخه قابل چاپ