دكتر امير عباس لشگري مدير كل آموزش دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی و کمیسیون پزشکی کمیته ملی المپیک همراه با کاروان پزشکی به بازی‌های المپيك آسیایی اینچئون کره جنوبی اعزام شد . هفدهمین دوره بازی های آسیایی 2014 کره جنوبی از 28 شهریورماه سال جاری در شهر اینچئون آغاز می شود و کاروان پزشکی اعزامی با استقرار درمحل برگزاری این بازی‌ها ، خدمات لازم پزشكي را به ملی پوشان ارائه می کنند. لشگري در حال حاضر عضویت در كميته پزشكي فدراسیون جهاني ووشو را نیز در کارنامه پزشكي – ورزشي خود دارد و از سال 1381 عضو ستاد ملی مبارزه با دوپینگ کشور است .

دكتر امير عباس لشگري مدير كل آموزش دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی و کمیسیون پزشکی کمیته ملی المپیک همراه با کاروان پزشکی به بازی‌های المپيك آسیایی اینچئون کره جنوبی اعزام شد . هفدهمین دوره بازی های آسیایی 2014 کره جنوبی از 28 شهریورماه سال جاری در شهر اینچئون آغاز می شود و کاروان پزشکی اعزامی با حضور درمحل برگزاری این بازی‌ها و با راه اندازی درمانگاه در دهکده محل استقرار ورزشکاران کشورمان ، خدمات لازم پزشكي را به ملی پوشان ارائه می کنند. گفتني است دكتر امير عباس لشگري مدير كل آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران به تازگي ودر آخرين نشست هیات رئیسه فدراسيون كاراته آسیا با رای اکثریت اعضاء مجمع به عنوان مسئول کمیته پزشکی كاراته آسیا انتخاب شده است . اين نكته از اين جهت حائز اهميت است كه اين اولين بار است كه يك فرد ايراني كرسي رياست كميته پزشكي آسيا در رشته كاراته را به خود اختصاص مي دهد .لشگري در حال حاضر عضویت در كميته پزشكي فدراسیون جهاني ووشو را نیز در کارنامه پزشكي – ورزشي خود دارد و از سال 1381 عضو ستاد ملی مبارزه با دوپینگ کشور است . در اين دوره از مسابقات و بازيهاي آسيائي دكتر لشگری به عنوان پزشک در كنار لطفعلی پورکاظمی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی و رئیس کمیسیون پزشکی کمیته ملی المپیک قرار مي گيرد تا همراه با ديگر اعضاء كاروان پزشكي متشكل از كارشناسان فیزیوتراپ، تغذیه ، فیزیولوژی ورزشی به هفدهمین دوره بازی های آسیایی 2014 کره جنوبی اعزام شوند دكتربيگدلي مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران ضمن اعلام اين خبر گفت : اميدواريم اين موقعيت بي سابقه ، فرصت مغتمي براي ورود تيم پزشكان دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه ها و ميادين ورزشي و همچنين ساير مجامع كشوري و بين المللي باشد و حضور و اعتبار دكتر لشگري بعنوان نماينده و پزشك منتخب جامعه دانشگاهي بتواند بعنوان يك پل ارتباطي راهگشاي ورود دانشجويان ، كارمندان و اساتيد ورزشكار در عرصه هاي ورزشي باشد .

مدير كل آموزش دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی رهسپار بازی‌های المپيك آسیایی شد نسخه قابل چاپ