آمادگی مجلس برای همکاری با دانشگاه آزاد در حوزه پزشکی

در نشست مشترک دکتر میرزاده و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر تعامل جدی با دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه ارتقای سلامت و آموزش پزشکی کشور تاکید شد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور یافت و به ارائه گزارش از فعالیت های این دانشگاه در زمینه آموزش پزشکی و اجرای طرح های ارتقای سلامت پرداخت که این گزارش با استقبال اعضای کمیسیون از فعالیت ها و برنامه های این نهاد آموزشی در زمینه آموزشی و پژوهشی و ارتقای سلامت جامعه روبه رو شد. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه دکتر باقر لاریجانی و بعضی از معاونین خود در کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی حاضر شد و به ارائه گزارشی از فعالیت های خود در چند ماه گذشته در حوزه آموزش و پژوهش پرداخت. در این جلسه ابتدا دکتر میرزاده گزارشی از وضعیت دانشگاه، اقتضائات مدیریتی در دوران تصدی مسئولیت خود و همچنین سیاست ها و راهبردهای دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تحصیلات تکمیلی، پیشرفت ها و محدودیت های دانشگاه در حوزه پزشکی و سایر راهبردها و اولویت های دیگر دانشگاه ارائه داد. سهم 40 درصدی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه آموزش پزشکی کشور در ادامه دکتر باقر لاریجانی، قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی به ارائه گزارش در زمینه حوزه پزشکی در این دانشگاه پرداخت و وضعیت این نهاد آموزشی غیر دولتی را برای اعضای کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشریح کرد. وی با اشاره سهم 40 درصدی دانشگاه آزاد در حوزه آموزش پزشکی کشور بر همکاری صمیمانه این نهاد آموزشی با دولت در اجرای این وظیفه خطیر و سنگین تاکید کرد. دکتر لاریجانی همچنین دستاوردهای نخستین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که به تازگی در این دانشگاه برگزار شده است را نیز برای نمایندگان تشریح و از فراخوان این دانشگاه برای تعامل و همکاری با دانشمندان و فرهیختگان رشته های پزشکی در خارج و داخل کشور و اعلام آمادگی بیش از 100 تن از این شخصیت ها برای همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد. قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پزشکی همچنین به تشریح فعالیت ها و سیاست های این دانشگاه در راستای پژوهش های علمی و آموزشی پرداخت و بر انسجام این برنامه ها در راستای منویات رهبری و سیاست های ابلاغی ایشان در حوزه سلامت تاکید ورزید. همچنین ارائه گزارشی در زمینه فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در هفته دولت و اجرای برنامه های خدماتی و آموزشی در این هفته به ویژه در رابطه با خدمات بیمارستان های وابسته به دانشگاه آزاد به مردم یکی دیگر از موضوعات مورد توجه دکتر لاریجانی بود که در حضور نمایندگان کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح شد. ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی و تجهیز و راه اندازی این بیمارستان بر اساس آخرین استانداردهای جهانی و همچنین تاسیس بیمارستان های آموزشی دیگر در استان های مختلف کشور مانند استان اردبیل یکی دیگر از محورهای گزارش دکتر باقر لاریجانی برای اعضای جلسه امروز بود. گفتنی است در انتهای این جلسه تعدادی از اعضای کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتقادات و پیشنهادهای خود را مطرح کرده و دکتر میرزاده به همراه دکتر لاریجانی در پایان و بعد از شنیدن نقطه نظرات نمایندگان توضیحات تکمیلی را برای اعضای کمیسیون ارائه دادند. آمادگی مجلس برای همکاری با دانشگاه آزاد در حوزه پزشکی در نهایت دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با ابراز رضایت از فعالیت های دانشگاه آزاد در حوزه علمی و پژوهشی کشور به ویژه در حوزه پزشکی از آمادگی کامل این کمیسیون برای تعامل و همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاهی غیر دولتی تاکید کرد. دکتر شهریاری با تاکید بر سهم بالا و در خور توجه دانشگاه آزاد در زمینه آموزش پزشکی کشور و عدم وابستگی این نهاد آموزشی به بودجه عمومی و دولتی از حمایت قاطع این کمیسیون از طرح ها و برنامه های پژوهشی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد. همچنین تعدادی دیگر از اعضای این کمیسیون از نقش غیر قابل انکار و مثبت دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه علمی، فرهنگی، اجتماعی کشور تقدیر کرده و تلاش مدیران و مسئولان این نهاد آموزشی غیر دولتی را شایسته تقدیر دانستند.

آمادگی مجلس برای همکاری با دانشگاه آزاد در حوزه پزشکی نسخه قابل چاپ