حقوق کارکنان دانشگاه آزاد افزایش پیدا می کند

معاون مالی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: طبق مصوبه‌ای که از هیات رئیسه مبنی بر افزایش حقوق دریافت کردیم، منابع مالی این افزایش قرار است در بودجه سال 94 لحاظ شود. سید محمد ابریشمی‌نیا در گفت‌و‌گو با فرهیختگان‌آنلاین افزود: قرار است بنده به عنوان معاون مالی دانشگاه آزاد با دکتر رهنما به عنوان معاون برنامه‌ریزی دانشگاه در مورد افزایش حقوق کارکنان به تفاهم رسیده و عدد کلی آن را در بودجه سال 94 منظور کنیم. وی با بیان این که این موضوع در سه جبهه پیش خواهد رفت، گفت: جبهه اول بحث حق فوق‌العاده مخصوص کارکنان است که قرار است با درصدی اضافه شود؛ جبهه دوم بحث اضافه کار کارکنان خواهد بود که قرار بر این است با افزایش‌هایی که از مهر ماه برای کل دانشگاه شروع می‌شود، مقدار اضافه کار را در همین شش ماهه دوم سال لحاظ کنیم تا به ازای هر ساعت مقداری اضافه کار لحاظ شود. معاون اداری مالی دانشگاه آزاد تصریح کرد: بخش فوق‌العاده مخصوص و فوق‌العاده جذب کارکنان را نیز در دو طرح پیشنهاد دادیم تا ببینم برآورد مالی آن چه مقدار خواهد شد تا اگر منابع مالی دانشگاه اجازه داد در سال 93 این افزایش را اعمال کنیم و در صورتی که منابع مالی اجازه نداد، عدد پولی آن را در سال 94 لحاظ خواهیم کرد و مصوبه آن را نیز از هیات امنا گرفته تا از اول فروردین سال 94 اعمال کنیم. ابریشمی نیا در بخش دیگری از سخنانش در رابطه با جزئیات وام کارکنان دانشگاه آزاد، گفت: وام کارکنان دانشگاه آزاد تا 40 میلیون تومان با کارمزد 14 درصد و بازپرداخت 60 ماهه است که در تفاهم‌نامه‌ای که در این مورد وجود داشت، تنها بحث کارکنان رسمی بود، اما با نامه‌ای که خدمت دکتر همتی رئیس بانک ملی فرستادیم قرار شد به کارکنان قراردادی نیز وام مبلغ 20 میلیون تومان با همان شرایط کارمزد 14 درصد و بازپرداخت 60 ماه پوشش داده شوند. وی گفت: البته درباره این موضوع هنوز به نتیجه نرسیده و در حال رایزنی هستیم که امیدوارم در این رابطه نیز به تفاهم برسیم. معاون مالی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی همچنین اظهار کرد: وام اعضای هیات علمی 60 میلیون تومان است، اما پرداخت این میزان وام نیازمند وثیقه است که طی مذاکره با رئیس بانک ملی انشالله ظرف یکی دو هفته آینده بحث وثیقه و این مشکل که ضامن جانشین وثیقه شود حل خواهد شد. او یادآور شد: وام دانشجویان نیز به قوت خود باقی است؛ یعنی به دانشجویان کارشناسی 2 میلیون و 500 هزارتومان، دانشجویان کارشناسی ارشد 5 میلیون و دانشجویان دکتری 10 میلیون تومان وام با همان کارمزد 14 درصد پرداخت می‌شود. ابریشمی نیا درباره وام ازدواج دانشجویی نیز گفت: اخیرا موضوع وام ازدواج دانشجویی نیز مصوب شد که در حال حاضر قرارداد آن با پست بانک در حال نهایی شدن است که 10 میلیون تومان به هر نفر از زوج‌های دانشجوی دانشگاه آزاد وام با نرخ 14 درصد پرداخت شود و کار انعقاد قرارداد و مذاکره این وام در معاونت مالی و اداری انجام شد. وی همچنین درباره وام کارمندان دانشگاه آزاد، گفت: ما یک سهمیه برای وام کارمندان گذاشتیم و تعداد را نیز در کل کشور اعلام کردیم؛ در هر سال مالی به اعضای هیات علمی تا 7 هزار نفر وام پرداخت می‌شود. وی ادامه داد: برای کارکنان رسمی تا 6 هزار نفر، برای دانشجویان دکتری تا 3 هزار نفر، کارشناسی ارشد تا ده هزار نفر و کارشناسی نیز تا ده هزار نفر در سال وام پرداخت می‌کنیم، منتها برای هر واحد دانشگاه سهمیه‌ای در نظر گرفتیم به این شکل که به طور مثال اعلام کردیم دانشگاه می‌تواند تا 30 درصد کارکنان را در سال به ما معرفی کند و اعلام شد اگر تا پایان شهریور ماه هر سال این تعداد معرفی نشوند، ما سهمیه وام آن‌ها را به واحدهای دیگر خواهیم داد. ابریشمی‌نیا در پایان تاکید کرد: برای همه واحدها سهمیه در نظر گرفته شده است و تاکنون 10 میلیارد تومان به اعضای هیات علمی و کارکنان از طریق بانک ملی وام پرداخت شده است.

حقوق کارکنان دانشگاه آزاد افزایش پیدا می کند نسخه قابل چاپ