خبرگزاری آنا: دکتر میرزاده با تاکید براینکه باید از روش‌های عوام فریبانه در بحث شهریه دانشجویان، پرهیز کنیم، گفت: افزایش صورت گرفته در شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد کاملا قانونی، حداقلی و لازمه توسعه این دانشگاه است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هیات رئیسه این دانشگاه که صبح امروز با حضور معاونان دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه برخی از رسانه‌های خاص خبری، تمام همت خود را وقف نقد عملکرد دانشگاه کرده و در سایه هجمه‌های خبری ناروا چشم بر موفقیت‌های دانشگاه و تلاش‌های صورت گرفته در طول یک سال اخیر و همچنین نحوه فعالیت سایر نهادهای دانشگاهی کشور بسته‌اند، گفت: از این دسته از رسانه‌ها سپاسگزاریم چرا که آنها، مجموعه مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی را در نیل به اهداف خود مصمم‌تر ساخته‌اند. حمید میرزاده افزود: این امر در حالی است که 2600 دانشگاه در ایران حتی واحدهای وابسته به دولت در پردیس‌های شبانه و خودگردان شهریه‌هایی تا دو برابر شهریه دانشگاه آزاد اسلامی از دانشجویان مطالبه کرده‌اند، اما تنها دانشگاه آزاد مورد هجمه تبلیغاتی صدا و سیما و سایت‌های همسو قرار گرفته است. باید از روش‌های عوام فریبانه در بحث شهریه دانشجویان، پرهیز کنیم وی با تاکید براینکه باید از روش‌های عوام فریبانه در بحث شهریه دانشجویان، پرهیز کنیم، گفت: افزایش صورت گرفته در شهریه دانشجویان موضوعی کاملا قانونی، حداقلی و لازمه توسعه دانشگاه است در شرایطی که قریب به نیمی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مرز ورشکستگی قرار گرفته و نرخ تورم چندین سال اخیر در همه وجوه زندگی فردی، اجتماعی و... تاثیر گذار بوده است، در نتیجه تصمیمات مدیریت قبلی و توقف در پروژه‌های عمرانی دانشگاه مانند فضاهای آموزشی، کارگاه‌ها، بیمارستان‌ها موجب شده بیش از 750 میلیارد تومان زیان به مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و قریب 11 هزار میلیارد ریال کسری بودجه وارد شود. رئیس دانشگاه آزاداسلامی، افزود: با این وجود هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی که متشکل از وزاری علوم و بهداشت است به افزایش حداقلی 15 درصد نرخ شهریه که بسیار کمتر از شهریه دانشگاه‌های غیردولتی، غیرانتفاعی و پردیس‌های خودگران دانشگاه‌های دولتی است، اکتفا کرده‌اند. وی مراتب شکرگزاری به خاطر سلامتی و رفع کسالت مقام معظم رهبری، دوام توفیقات و سلامتی ایشان را از خداوند متعال خواستار شد و با اعلام رضایت از فعالیت معاونان و همکاران خود در آستانه یک سالگی مدیریت جدید دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که روز به روز مشکلات و موانعی که در آغاز راه وجود داشت برطرف خواهد شد. میرزاده با بیان اینکه احساس مسئولیت مشترک یکی از مولفه‌های اساسی در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی به شمار می‌رود، گفت: شناخت کامل معاونان دانشگاه از فعالیت‌های جاری و زیربنایی دانشگاه به منظور دفاع و حمایت از عملکرد دانشگاه از ضروریات است. عده‌ای از اینکه مجددا دانشگاه در مسیر رشد و بالندگی قرار گرفته، ناراضی‌اند وی با دعوت از همکاران خود به تبلیغ واقعی عملکرد دانشگاه و اکتفا نکردن به رسانه‌های وابسته به دانشگاه، برخی هجمه‌ها به دانشگاه آزاد اسلامی را به واسطه حضور رئیس هیات امنا دانست و افزود: عده‌ای قصد داشتند تا دانشگاه را با تصمیمات خود به زوال بکشانند و اکنون آنان از اینکه دانشگاه مجددا در مسیر رشد و بالندگی و توسعه قرار گرفته است، ناراضی‌اند و احیای جایگاه علمی و اجتماعی دانشگاه را بر نمی‌تابند. میرزاده همچنین با توجه به جلسه هیات امنای استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی که در جوار بارگاه ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) و با حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات امنای دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: از مساعدت آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی و سایر دست اندرکاران این همایش و همچنین از حضور اعضا و معاونان دانشگاه و مدیران سازمان مرکزی در برگزاری باشکوه این مراسم قدردانی می‌کنم. در این جلسه گزارش‌هایی مربوط به ساخت بیمارستان‌های دانشگاه، گزارش معاونان هماهنگی استان تهران ارائه و بررسی و درباره رشته‌های دکترا، نحوه بهره‌گیری از توانمندی‌های استادان، اعضای هیات علمی و... بحث و تبادل نظر شد.

افزایش حداقلی شهریه کاملا قانونی است/باید از روش‌های عوام فریبانه در بحث شهریه دانشجویان پرهیز کنیم نسخه قابل چاپ