دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران طي پيامي فرا رسيدن سال تحصيلي جديد را به كليه پذيرفته شدگان اين واحد دانشگاهي تبريك گفت و از آنان درخواست نمود : جهت حضور در مراسم جشن آغاز سال تحصیلی طبق برنامه زمانبندی اعلام شده در اين جشن دانشجوئي شركت نمايند . گفتني است در اين مراسم كه با حضور مسئولان و روساي هر يك از دانشكده ها تشكيل مي گردد دانشجويان با اهداف و جايگاه رشته تحصيلي و همچنين قوانين و مقررات دانشگاه آشنا مي شوند . اين مراسم همراه با هدایای فرهنگی برای دانشجویان در تالار اجتماعات شهید احمدرضا احدی به شرح زیر برگزار می گردد.

دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران طي پيامي فرا رسيدن سال تحصيلي جديد را به كليه پذيرفته شدگان اين واحد دانشگاهي تبريك گفت و از آنان درخواست نمود جهت حضور در مراسم جشن آغاز سال تحصیلی طبق برنامه زمانبندی اعلام شده شركت نمايند . گفتني است در اين مراسم كه با حضور مسئولان و روساي هر يك از دانشكده ها تشكيل مي گردد دانشجويان با اهداف ، ساختار و قوانين و مقررات دانشگاه آشنا مي شوند . اين مراسم همراه با هدایای فرهنگی برای دانشجویان در تالار اجتماعات شهید احمدرضا احدی به شرح زیر برگزار می گردد.
پذیرفته شدن شما را در جمع خانواده دانشگاهیان تبریک عرض نموده و ضمن خیر مقدم مراتب خشنودی خود را از این که این دانشگاه را برای تحصیل خود انتخاب کرده اید، اعلام می دارد.
امیدواریم اکنون که به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شده¬اید، در ادامه تلاش¬های پیگیر خود، در طول سالهای تحصیل، با بهره مندی از دانش و تجربه استادان و امکانات علمی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه، در تربیت و تعالی خود بکوشید و با کسب معرفت و مهارت¬های لازم، آینده درخشانی را برای خود و جامعه رقم بزنید.
بدین منظور مراسم جشن آغاز سال تحصیلی طبق برنامه زمانبندی و همراه با هدایای فرهنگی برای دانشجویان در تالار اجتماعات شهید احمدرضا احدی به شرح زیر برگزار می گردد.
دانشجویان رشته پزشکی در روز شنبه پنجم مهرماه 93/07/05
دانشجویان رشته اتاق عمل, علوم آزمایشگاهی و هوشبری در روز يكشنبه ششم مهرماه یک شنبه 93/07/06
دانشجویان رشته زیست شناسی کلیه گرایش ها در روز دوشنبه هفتم مهرماه 93/07/07
دانشجویان رشته مهندسی پزشکی و بهداشت (کلیه گرایش¬ها) در روز سه شنبه هشتم مهرماه 93/07/08