مهندس مسعود شهسواری معاون عمران دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی 93-94 از بهره برداری 2500 متر فضای احداثی جدید در ضلع جنوبی این واحد دانشگاهی خبر داد.
      آغاز بهره برداري و ساخت وساز دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

مهندس مسعود شهسواری معاون عمران دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی 93-94 از بهره برداری 2500 متر فضای احداثی جدید در ضلع جنوبی دانشگاه خبر داد. وی گفت : در ساختمان جدید ضمن بهره برداری از حداکثر فضای بهینه موجود برای استقرار معاونت ها و حوزه های اداری، کلاسهایي براي درس و فضايي براي سایت کامپیوتر نیز پیش بینی شده است. وی در خصوص بهينه سازي فضاهاي آموزشي - درماني بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی گفت : بازسازی بیمارستان های امیرالمؤمنین (ع)، بوعلی و جواهری در دست اجرا است ، وي با اشاره به طراحی پروژه 200 تختخوابی و ساختمان آموزشی بیمارستان بوعلی افزود: تبدیل درمانگاه قدس به درمانگاه شبانه روزی و مرکز درمانی کارکنان دانشگاه از ديگر اقدامات و برنامه هاي جاري اين معاونت است . مهندس شهسواری تصريح نمود : از مهمترین کارهای عمرانی اجرایی انجام شده در دانشگاه ، تعمیرات اساسی کلاس های درسي و همچنين بازسازی ساختمان های قدیمی است که اين اقدامات گسترده به همّت و تلاش پی گیر عوامل اجرایی اين حوزه در حال اجرا مي باشد . وی افزود : سالن ورزش چند منظوره دانشگاه تا پايان مهرماه امسال به بهره برداري خواهد رسيد. اين سالن براي رشته هاي متنوعي همچون فوتسال، بسكتبال، واليبال، هندبال، بدمينتون و تنيس روي ميز پيش بيني شده است. همچنين در جوار اين سالن، سالن بدنسازي در حال ساخت مي باشد كه بعد از اتمام، با برنامه ريزي براي اساتید، كاركنان و دانشجويان قابل استفاده خواهد بود.

آغاز بهره برداري و ساخت وساز دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ