ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامي آغاز شد

دكتر علوي فاضل با اعلام اين خبر به روابط عمومي معاونت سنجش و پذيرش گفت: ثبت نام آزمون EPT روز سه شنبه 1/7/93 آغاز و تا پنجشنبه 10/7/93 ادامه خواهد داشت. علوي فاضل در ادامه افزود: متقاضيان براي شركت در اين آزمون با مراجعه به وب سايت EPT.iauset.com نسبت به ثبت نام آنلاين خود اقدام كنند. معاونت سنجش و پذيرش زمان اين آزمون را در روز جمعه مورخ 18 مهرماه در تهران اعلام و بيان كرد: ثبت نام شدگان در روز چهارشنبه مورخ 16 مهرماه با مراجعه به وب سايت EPT.iauset.com نسبت به پرينت برگه آزمون ورود به جلسه خود اقدام كنند. وي در پايان گفت: اين آزمون فقط در تهران برگزار مي شود و داوطلبان محترم يك ساعت قبل از شروع آزمون در محل آزمون حضور به هم رسانند.

ثبت نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامي آغاز شد نسخه قابل چاپ