دكتر حسين درگاهي رئيس دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي طي پيامي شروع سال تحصيلي جديد را به كليه اعضاي محترم هيئت علمي، دانشجويان و كاركنان توانمند اين دانشكده تبريك گفت . وي توسعه كمي و كيفي گروه هاي آموزشي، راه اندازي و تاسيس رشته هاي جديد تحصيلات تكميلي، گسترش و كارآمدي فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي اين دانشگاه را در گروي مشاركت جمعي دانشجويان و استفاده از نظرات و پيشنهادات اين عزيزان در اجراي برنامه هاي دانشكده برشمارد .
      پيام تبريك رئيس دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي به مناسبت شروع سال تحصيلي جديد

طليعه شروع سال تحصيلي 94-93 را خدمت اعضاي محترم هيئت علمي، دانشجويان عزيز و كاركنان گرامي دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي تبريك و تهنيت مي گويم و هم چنين مقدم دانشجويان جديدالورود دانشكده را به محيط مقدس و متعالي علم و دانش و اخلاق گرامي مي دارم.جا دارد تا هفته دفاع مقدس را كه يادآور جانفشاني ها و ايثارگري هاي شهداي معزز، جانبازان، ايثارگران و آزادگان سرافراز ميهن اسلامي بوده و با شروع سال تحصيلي هم زمان است گرامي بداريم. دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي با داشتن قدمت 20 ساله و بهره گيري از 18 عضو هيئت علمي مجرب، توانمند، متعهد و آگاه به اصول و امور آموزش و پژوهش و پاي بند به ملاحظات اخلاقي و معنوي و استفاده از كاركنان دلسوز، پر تلاش و منضبط در دور جديد فعاليت خود با تدوين برنامه راهبردي و با عزم و اراده جدي و با مسئلت از الطاف خداوند و با اتكاء به انفاس قدسيه ائمه اطهار(ع)، اهداف جديدي را تعريف كرده است و در جهت نيل به اين اهداف كه در راس همه آنها توسعه كمي و كيفي گروه هاي آموزشي، راه اندازي و تاسيس رشته هاي جديد تحصيلات تكميلي، گسترش و كارآمدي و اثر بخشي فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي است گام برميدارد.در طي اين مسير مشاركت جمعي دانشجويان و استفاده از نظرات و پيشنهادات اين عزيزان در اجراي برنامه هاي دانشكده، ما را در راه رسيدن به اهداف تعريف شده كمك و ياري خواهد كرد. بدون شك وجود اسناد بالا دستي و عنايت ويژه رياست محترم دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي و ديگر اعضامحترم هيئت رئيسه به اين دانشكده، تكميل كننده تمام تلاشها و زحمات انجام شده در راه دستيابي به اهداف عاليه دانشگاه آزاد اسلامي خواهد بود. اينجانب اميدوار است دانشجويان دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي بتوانند از شرايط محيطي سرشار از شادابي علمي و فرهنگي، با عزم و اراده قوي و باورهاي اخلاقي و معنوي استفاده حداكثري را بنمايند و سالهاي پر باري را در اين محيط علمي سپري كنند و افراد موثر و كارآمدي براي پيشرفت ايران عزيز در آينده باشند.

پيام تبريك رئيس دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي به مناسبت شروع سال تحصيلي جديد نسخه قابل چاپ