دانشجويان رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحدعلوم پزشكي تهران با حضور درمراسم جشن آغاز سال تحصیلی جدید ، اولين روز ورود خود را به عرصه علم و دانش جشن گرفتند . در اين مراسم كه با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي ، رییس دانشگاه، دكترسيد عباس صفوي معاون آموزشي ، دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي ، جمعی از مسئولین ارشد ، اساتيد دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات شهيد احدي برگزار شد. رئيس دانشگاه با دانشجويان جديد الورود رشته پزشكي به گفتگو نشست .

به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید دانشجويان پزشكي درمراسم جشنی كه با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي ، رییس دانشگاه، دكترسيد عباس صفوي معاون آموزشي ، دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي ، دكتر علي محمد زاده معاون دانشجوئي ، دكتر ادهمي رئيس دانشكده پزشكي و جمعی از مسئولین ارشد ، اساتيد دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات شهيد احدي برگزار شد شركت نمودند . در ابتداي اين مراسم كه با تلاوت آياتي چند از كلام الله و با ياد و نام خداوند تبارك و تعالي آغاز شد پيام تبريك آغاز سال تحصيلي دكتر ميرزاده رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامي توسط مدير امور فرهنگي دانشگاه قرائت شد . در ادامه اين مراسم دكتر طباطبايي رئيس دانشگاه علوم پزشكي ازاد اسلامي واحد تهران با تقدير از تلاش علمي پذيرفته شدگان رشته پزشكي اين واحد دانشگاهي گفت : فرزندان عزيزاز اينكه موفق شده ايد در يك تلاش علمي و رقابت سخت پيروزشويد و توانسته ايد با عزم و اراده اي جدي وارد دانشكده پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي شويد خوشحاليم ، قدر تلاش علمي شما را مي دانيم و براي رسيدن به قله هاي دانش و افتخار در كنارتان هستيم . وي در بخشي از سخنان خود گفت : بايد بپذيريم كه جوانان برومند اين مرز و بوم هر روز مستعدتر، آماده تر و با لياقت تر وارد دانشگاه مي شوند و شما دانشجويان پزشكي كه گل سرسبد علوم پزشكي محسوب مي شويد به شكرانه اين موفقيت عظيم و موقعيت ممتاز بايد كه شاكر لطف بيكران پروردگار و قدردان زحمات پدر و مادر خود باشيد و بكوشيد از لحظات عمري كه بازنخواهد گشت نهايت استفاده.را ببريد و سعي كنيد وقت را به بطالت نگذرانيد . و ي تاكيد نمود : آينده روشن اين مرز و بوم حاصل تلاش علمي ، خلاقيت ، ايمان و تعهد دانشجويان امروز ماست . اين آينده جائي در دوردست روياها نيست ، نقشه راه و جغرافيايي خاصي ندارد . آينده هر كسي توسط خودش ساخته مي شود .بنابر اين مي توان گفت : راه هاي رسيدن به آينده يافتني نيست ، بلكه ساختني است و آينده اين كشور در دستان شما جوانان با كفايت و مستعد ماست كه امروز اولين قدم خود را براي ساختنش با ورود به دانشگاه بر داشته ايد . متن سخنراني دكتر طباطبايي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي را به مناسبت جشن دانشجويان جديد الورود رشته پزشكي ، با هم مي خوانيم . نورچشمان عزيزم مقدم شما عزيزان را به حوزه علم و دانش تبريك مي گويم. براي من جاي خرسندي است كه در جمع شما هستم و سال تحصيلي جديد را همراه با شما جشن مي گيرم چرا كه مرا به دنياي خاطرات زمان دانشجويي خود مي برد. جاي خوشحالي است كه شما فرزندان عزيز اين مرز و بوم در رقابتي سخت پيروز شديد و وارد دانشكده پزشكي گرديد، دنيايي كه پر از ارزش هاي معنوي است و من را در اين دنياي ارزشمند و شادي خود شريك بدانيد. دردنياي پزشكي آنچه انسان را به تفكر وا مي دارد عظمت و بزرگي خلقت خداوندي است. دنيايي پر از پيچيدگي ها و رمز و رازهايي كه هنوز بسياري از آنها منتظر كشف شدن توسط علم و انديشه انساني است. هارموني هايي عظيمي در بدن ديده مي شود كه انسان را به تعظيم و سجده در برابر قدرت لا يزال هستي بخش فرا مي خواند. عزيزانم؛ قدر لحظات و ساعات گرانقدر خويش را بدانيد. دانشگاه معبدي مقدّس است و اگر همه كارهاي ما به قصد عبادت و با خلوص نيّت باشد، از تقدّس خاصي برخوردار مي باشد. جوانان برومند ما هر روز مستعدتر، آماده تر و با لياقت تر وارد دانشگاه مي شوند و شما دانشجويان پزشكي گل سرسبد علوم پزشكي محسوب مي شويد و به شكرانه اين موفقيت وظيفه تك تك ما به جاي آوردن شكر پروردگار و نهايت استفاده از لحظات عمري است كه بازنخواهد گشت. براي خوشامد گويي به شما عزيزان همه تلاش مديريت واحد و همكاران بر آن بوده است تا بهترين فضا و محيط براي شما آماده گردد. و ما نيز چشم اميدمان شما هستيد تا با قدرت خلاّقه فكري و آينده نگري و آينده نويسي بهترين عرصه علمي را براي اين سرزمين فراهم آوريد چرا كه آينده ساختني است و نه يافتني. به مصداق ايه شريفه" اَلَم يعلَم انَّ الله يري" همه ما در ديدگان و نظر خداوند هستيم و چيزي بر او پوشيده نيست. مبادا پيشرفت در يك زمينه موجبات غرور ما را فراهم نمايد. مبادا سستي كنيم و شتاب علمي خود را از دست بدهيم. همه با همدلي و دوستي سعي در پيشرفت و تعالي جامعه ارزشمند پزشكي بنمائيم. رياست، معاونين دانشگاه، رؤساي دانشكده ها، اساتيد و همكاران خدّوم دانشگاه به عنوان مسئولين اين واحد آموزشي براي شما توفيق، سربلندي و آينده اي شيرين و درخشان آرزومندند. گفتني است درپايان اين مراسم كه به همت دست اندركاران حوزه معاونت فرهنگي برگزار شد به هريك از دانشجويان هداياي فرهنگي حاوي دو جلّد كتاب به نام هاي پرتوي از اسرار و استاد عشق و همچنين دو لوح فشرده شامل آشنايي با مجموعه دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و آشنايي با سبك زندگي دانشجويي اهدا گرديد .

دكتر طباطبائي : آينده روشن اين مرز و بوم حاصل تلاش علمي ، خلاقيت ، ايمان و تعهد دانشجويان امروز ماست . نسخه قابل چاپ