دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ازاد اسلامی تهران در نشست صمیمانه ای که در آستانه شروع سال تحصیلی جدید با کارمندان زن و اساتید عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی برگزار نمود براهمیت و ضرورت رعایت حجاب و پیروی ازشاخص های معمول یک جامعه اسلامی توسط زنان شاغل در دانشگاه تاكيد نمود . وی با تقدیراز حجاب بسیاری از کارکنان دانشگاه که موقعیت و رسالت شغلی خود را درک می کنند گفت : لازم است به حرمت خون شهدا و فرزندان خانواده هاي جانباز و ايثارگري كه اين دانشگاه را براي ادامه تحصيل برگزيده اند ، شئونات اسلامي را در حريم مقدس دانشگاه رعايت كنيد . وي متذكر شدخواهران متخلف، مورد بي اعتنائي سيستم و توبيخ اداري قرار مي گيرند .

دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ازاد اسلامی تهران در نشست صمیمانه ای که در آستانه شروع سال تحصیلی جدید با کارمندان زن و اساتید عضو هیات علمی این واحد دانشگاهی برگزار نمود براهمیت و ضرورت رعایت حجاب و پیروی ازشاخص های معمول یک جامعه اسلامی توسط زنان شاغل در دانشگاه تاكيد نمود وی با تبیین ویژگی ها و مزیت های معنوی حجاب در دین اسلام به فصل مشترک این موضوع با سایر ادیان بزرگ الهی پرداخت و گفت : رعایت حجاب علاوه بر دین اسلام در هر سه دین مسیحیت ، کلیمی و زرتشت نیز سفارش شده ومورد پذیرش است وبنابراین شایسته ولازم است بانوان کارمند شاغل در دانشگاه از هر مسلک و آیینی که هستند شئونات و حجاب اسلامی را درمحيط مقدس دانشگاه رعایت کنند . رئیس دانشگاه با تاکید بر اینکه وظيفه اخلاقي و انساني همه ما حكم مي كند ،امانت دار خانواده هائی باشیم که دختران خود را برای تحصیل علم به حریم امن دانشگاه و جایگاهی مطمئن براي تحصيل علم فرستاده اند گفت : بانوان شاغل در دانشگاه ، بهترین الگو برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در ميان دانشجویان دختر هستند وی با تقدیراز حجاب بسیاری از کارکنان دانشگاه که موقعیت و رسالت شغلی خود را درک می کنند گفت : متاسفانه مشاهده مي شود نوع پوشش و آرایش برخی خواهران كارمند به عنوان الگوهای رفتاری برای دانشجویان مناسب نيست . دكتر طباطبائي در ادامه سخنان خود ازشاغلين زن دانشگاه درخواست نمود به حرمت خون شهدا و فرزندان خانواده هاي جانباز و ايثارگري كه اين دانشگاه را براي ادامه تحصيل برگزيده اند ، شئونات اسلامي را رعايت نموده و مسئولان دانشگاه را در فراهم نمودن محیطی پر از شور و نشاط علمی و حفظ و صیانت از ارزشهای جامعه اسلامی یاری دهند . رئيس دانشگاه همچنين متذكر شد با خواهران متخلف برخورد مي شود و اين افراد بجاي تكريم و احترام ، مورد بي مهري سيستم و توبيخ اداري قرار مي گيرند . در ادامه حجت الاسلام تاج آبادی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز با تاکید بر اینکه در بسیاری از کشورها برای ترویج و نهادینه شدن یک فرهنگ ازسنین دبستان و قبل از ورود به دانشگاه سرمایه‌گذاری می‌کنند گفت : این موضوع نتایج مثبت خود را در دراز مدت به بهترین شکل ممکن نشان می‌دهد. وی افزود: در شرايط كنوني برخی کارکنان زن دانشگاه به دلیل عدم پوشش درست و مغایر با ارزش‌های اسلامی و دینی به نوعی مروج بی‌حجابی و ترویج الگوهای غربی در بین جوانان هستند. وی تصریح نمود : بانوان شاغل باید به گونه‌ای عمل کنند که دختران دانشجو را که در سنین تاثیر پذیری و الگو برداری هستند به سمت الگوهای غربی و دوگانگی شخصیتی سوق ندهند. این نشست صمیمانه روز شنبه 5 مهرماه سال با حضور دکتر سید محمود طباطبائی ، حجت الاسلام تاج آبادی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری ، دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی ، دکترعلی محمد زاده معاون دانشجوئی ، جمعی از مسئولین و جمع کثیری از کارکنان شاغل در حوزه های مختلف دانشگاه در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد و هریک از مقامات مسئول به اهمیت مسئله حجاب و ضرورت نهادینه کردن آن در محیط علمی ، فرهنگی دانشگاه پرداخت .

بانوان شاغل در دانشگاه ، بهترین الگو برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف دانشجویان دختر هستند . نسخه قابل چاپ