دانشجويان رشته هاي علوم آزمايشگاهي ، اتاق عمل و هوشبري با حضور در مراسم جشن آغاز سال تحصیلی جديد اولين گام هاي ورود خود را به عرصه علمي دانشگاه و در كنار رئيس واحد ، معاونين ، رئيس دانشكده ، اساتيد و مسئولان و كارشناسان ادارات آموزشي اين واحد دانشگاهي جشن گرفتند .

در اين مراسم كه به همت دست اندركاران حوزه معاونت فرهنگي برگزار شد دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه با سخناني دلگرم كننده ورود دانشجويان را به عرصه علمي و ساحت مقدس دانشگاه خير مقدم گفت . دكتر طباطبائي با اشاره به موفقيت دانشجويان در يك رقابت سخت و فشرده علمي و در آزمون ورودي دانشگاهها گفت : كسب اين موقعيت ممتاز حاصل تلاش شبانه روزي ، هدفمندي ، سختكوشي و ايمان و توكل شماست . پس بكوشيد دچار احساس غرور نشويد و كاري كنيد كه اين كوشش و شتاب علمي همچنان تداوم يابد و فكر نكنيد با ورود به دانشگاه به آخرين پله رشد و تكامل خود رسيده ايد بلكه آگاه باشيد كه اين سرآغاز راهي دشوار براي كسب معرفت و تحصيل علم است و از اين به بعد بايد همان شتاب واراده اي را كه تا كنون براي ورود به دانشگاه داشته ايد حفظ كنيد وبدانيد تمام مسئولان دانشگاه براي رسيدن هريك از شما فرزندان عزيز به اوج قله هاي رفيع دانش و علم اندوزي با تمام توان علمي و آموزشي و تجربه مفيد خود ايستاده اند . دكتر طباطبائي با اشاره به توفيق فارغ التحصيلان ممتاز گروه پزشكي در امتحانات بورد تخصصي پزشكي و پذيرش ساير دانش آموختگان گروه علوم پزشكي در مقاطع تحصيلي بالاتر گفت : تمامي اين دانشجويان روزي در همين صندلي هائي كه شما اكنون بر آن نشسته ايد و با استفاده از همين امكانات به تحصيل پرداخته اند و امروز با تمام محدوديت ها و كمبود فضاهاي فيزيكي موفق شده اند با همت و اراده اي والا ، ميل و انگيزه دروني و همچنين به دليل بهره مندي اين دانشگاه از وجود اساتيد مجرب و تلاشگر و همچنين كاركنان توانمند و دلسوز موجبات افتخارو سر بلندي خود و مسئولان اين دانشگاه را در مجامع علمي فراهم آورند . وي افزود : ايمان داشته باشيد كه همه چيز در سايه توكل به خالق و سعي و تلاش خودتان امكانپذيراست ، اين گوي و اين ميدان . و مطمئن باشيد ما نيز با فراهم نمودن بستري براي ترقي و تكامل در كنارتان ايستاده ايم . گفتني است دكتر سيد حسن مقدم نيا رئيس دانشكده پيراپزشكي ، دكتر مهرشاديان معاون آموزشي دانشكده ، دكتر بهزاد پوپك استاد و رئيس اسبق اين دانشكده هريك به ايراد سخنراني پرداخته و دانشجويان را از ديدگاه ها و زواياي مختلف مورد راهنمائي و ارشاد قرار دادند .

برگزاری جشن آغاز سال تحصیلی دانشجويان جدید الورود دانشكده پيراپزشكي در دانشگاه آزاد اسلامي واحدعلوم پزشكي تهران نسخه قابل چاپ