دکتر محمد رضا زرین دست رئیس دانشكده علوم نوين پزشکی با حضور درجلسه توجیهی دانشجویان رشته های سلولی مولکولی با گرایش ژنتیک ، میکروبیولوژی و بیوشیمی ،مقدم این گروه عظیم از دانشجویان را به عرصه دانشگاه و مهد علم و دانش تبریک گفت . وی با اشاره به اهمیت و نقش این رشته های حیاتی در زیر مجموعه گروه علوم پزشکی گفت . امروزه پیشرفت و توسعه رشته پزشکی در گروی علم و دانش متخصصان و کارشناسان زبده رشته های علوم سلولی و مولکولی ، ژنتیک وگرایش های مرتبط به آن است که امروز شما با پذیرفته شدن در این رشته ها در حقیقت بهترین انتخاب را انجام داده اید و شایسته است بخاطر این انتخاب اگاهانه مورد تشویق و تقدیر قرار بگیرید . وی با اشاره به آینده شغلی دانشجویان به تشریح اهداف این رشته و ضرورت تاسیس دانشکده علوم نوین پرداخت و گفت : هدف اصلي از گسترش رشته های علوم زیستی تربيت نيروهاي انساني متخصص و كارآمد در امور آموزشي و پژوهشي مطابق با نيازهاي زمان و جامعه است. وی افزود : از آنجا كه تحقيقات علوم پايه به ويژه ايمونولوژيك و ژنتيك در بسياري از بيماري ها مي تواند به تشخيص و درمان بيماري نيز كمك شايان نمايد، بديهي است تعلیم و تربیت چنين دانشجویانی سبب ارتقاي كمي و كيفي تحقيقات در عرصه پزشكي و مانع از هدر رفتن منابع انساني و مالي خواهد شد. دکتر زرین دست سپس با تقدیر ازفعالیت های ارزشمند آموزشی پژوهشی اعضای هیات علمی این دانشکده گفت : قطعاٌ دانشگاه برای تبدیل شدن به یک محیط ایده‌آل ورسیدن به کیفیت بالای آموزش باید کار کردن تیمی را در سرلوحه خود قرار دهد و جای شکر دارد که این ارتباطات، بین گروه اساتید دانشکده علوم نوین و کارشناسان دلسوز و زحمتکش ادارات آموزش برقرار است . وی دو شاخص اعضای هیات علمی توانمند و کارکنان دلسوز و تلاشگر دانشکده علوم نوین دانشگاه آزاد را دو عامل رشد و شکوفائی این رشته های حیاتی در بطن جامعه اسلامی و در پاسخگوئی به نیاز تامین سلامت و بهداشت جامعه برشمارد . در ادامه این جلسه دکتر زرین دست با معرفی مسئولان ارشد اعضای هئیت علمی دانشکده از دانشجویان جدید الورود درخواست نمود برای کسب مهارتها از تجربه و راهنمائی معاون آموزشی سرکارخانم دکتر روح الله ، و مدیران گروه آقای دکتر هاشمی مدیر گروه ژنتیک سرکارخانم دکتر انتظاری ، خانم دکتر قرائیان مدیر پژوهش و سرکار خانم دکتر جلالی مدیر آموزش و خانم دکتر ماندانا حسن زاد رئیس اسبق مرکز تحقیقات علوم پزشکی و استاد پژوهشگر این دانشکده جهت هر گونه مشاوره علمی و آموزشی بهرمند گردند . گفتنی است این جلسه در روز دوشنبه 7 مهرماه سال جاری با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي ، رییس دانشگاه، دكترسيد عباس صفوي معاون آموزشي ، دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي ، دكتر علي محمد زاده معاون دانشجوئي ، دكترفلاح معاون درمان و جمعی از مسئولین ارشد ، اساتيد دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات شهيد احدي برگزار شد . ودرپايان اين مراسم كه به همت دست اندركاران حوزه معاونت فرهنگي برگزار شد به هريك از دانشجويان هداياي فرهنگي حاوي دو جلّد كتاب به نام هاي پرتوي از اسرار و استاد عشق و همچنين دو لوح فشرده شامل آشنايي با مجموعه دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و آشنايي با سبك زندگي دانشجويي اهدا گرديد .

در جلسه توجیهی دانشجویان و توسط رئیس دانشكده علوم نوين پزشکی مطرح شد : امروزه پیشرفت و توسعه رشته پزشکی در گروی علم و دانش متخصصان و کارشناسان زبده رشته های علوم سلولی و مولکولی ، ژنتیک وگرایش های مرتبط آن است نسخه قابل چاپ