جشن دانشجويان ورودي جديد دانشكده پرستاري و مامايي برگزار شد.

جشن ورودي هاي جديد دانشكده پرستاري با حضور رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر طباطبايي ، جناب آقاي دكتر يحيوي بنيانگزار دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي و همچنين رياست دانشكده پرستاري و مامائي سركار خانم دكتر صفوي و اساتيد و مديران گروه و جمع كثيري از دانشجويان ورودي جديد دانشكده پرستاري و مامايي برگزار شد. مراسم با سخنان دكتر طباطبايي آغاز شد. ايشان ضمن تبريك به دانشجويان ورودي جديد و تقدير از تلاش انجام شده در ورود به دانشگاه از باني دانشگاه علوم پزشكي جناب آقاي دكتر يحيوي جهت ايراد سخنراني دعوت به عمل آورد. در ادامه دكتر يحيوي ضمن شرح مختصري از تاريخچه تأسيس دانشگاه، از كيفي سازي دانشگاه از بدو تأسيس و خوش درخشيدن دانشجويان دانشگاه در طي اين سال ها و كسب رتبه هاي ممتاز علمي مطالبي عنوان كرد. وي همچنين بر رعايت كليه ضوابط و مقرّرات و مسائل اخلاقي و همچنين مطالعه جدي دانشجويان در جهت كسب علم و به روز بودن دانش آنان تأكيد نمود. سخنران بعدي جايگاه معاون پژوهش و فناوري دانشگاه دكتر افتخار اردبيلي بود كه ضمن ستايش دانشجويان در انتخاب رشته خود، آنان را به خود باوري، عبور از مرحله دانش به خرد، تعمّق و فهم مسائل و دانش روز كه مرتبط با رشته تحصيلي انان است و كسب مهارت و خلاّقيت تشويق و ترغيب نمود. در پايان مراسم سركار خانم دكتر صفوي رئيس دانشكده پرستاري و مامايي به تفصيل در خصوص رشته هاي تحصيلي دانشكده پرستاري كه مرتبط با سلامت جامعه بشري است صحبت نمود. همچنين وي از تلاش مديريت دانشكده در ارائه رشته هاي تحصيلات تكميلي در آينده اي نزديك خبر داد و ابراز اميدواري كرد دانشجويان اين دانشكده بتوانند تمامي مقاطع تحصيلي خود را در اين دانشگاه طي نمايند. دكتر صفوي در انتهاي مطالب خود بر انتظارات متقابل دانشكده از دانشجويان كه عبارت از رعايت مقررات، نظم و انضباط، وقت شناسي، رعايت عزّت نفس، حفظ اخلاق حرفه اي و رعايت حقوق بيمار است تأكيد ويژه نمود.

انتظارات دانشكده پرستاري و مامايي از دانشجويان، رعايت عزّت نفس، اخلاق حرفه اي و حفظ منشور حقوق بيمار است. نسخه قابل چاپ