حضور موفق دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در مسابقه رادیویی فرمانده

دکتر شهرزاد خاکپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از حضور سه تن از اعضای این باشگاه در مسابقه رادیویی فرمانده خبر داد. خاکپور بیان داشت: در این مسابقه که به مناسبت هفته دفاع مقدس، با حضور فرماندهان سال های دفاع مقدس به عنوان داور و جوانان نخبه و برگزیده ی ایران برگزار شد، شرکت کنندگان در مواجهه با موقعیت های جنگی به طرح ایده های خود برای گذر از این موقعیت ها پرداختند. وی افزود: این مسابقه با هدف یادآوری حماسه های سالهای دفاع مقدس، بازخوانی تاریخ پر افتخار ایران، ذکر خلاقیت های فرماندهان جوان در عین محدودیت های موجود و همچنین درخشش خلاقیت ها و توانمندی های جوانان امروز تهیه شده است. خاکپور در ادامه اشاره کرد این مسابقه سه شنبه شب مورخ 93/6/25 با حضور دانشجویان رشته مامایی، پگاه میرزاپور و هانیه گلچهرگان و همچنین آزاده نگارش دانشجوی رشته پزشکی برگزار شد و هانیه گلچهرگان و پگاه میرزاپور موفق به کسب جایزه کمک هزینه سفر به مشهد مقدس شدند.

دکتر شهرزاد خاکپور رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از حضور سه تن از اعضای این باشگاه در مسابقه رادیویی فرمانده خبر داد. نسخه قابل چاپ