به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران پزشکی کارگاه های پژوهشی آموزشی فصل پاییز برگزار مي گردد.

برگزاري کارگاه های پژوهشی آموزشی فصل پاییز

دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری دوره جدیدی از کارگاه های پژوهشی آموزشی از تاریخ 16 مهر ماه سال 93 به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در سالن EDC خبرداد. خاکپور درباره اهداف و نحوه برگزاری این کارگاه های پژوهشی آموزشی بیان داشت: هدف از برگزاری این کارگاه ها، آشنایی و افزایش آگاهی دانشجویان شرکت کننده در حیطه پژوهشی می باشد. وی در ادامه بیان داشت که در این دوره علاوه بر کارگاه های روش تحقیق مقدماتی، جستجو در اینترنت، پروپوزال نویسی و مقاله نویسی، کارگاه های روش تحقیق پیشرفته، آشنایی با PubMed و آشنایی با End note نیز برگزار میشود.
دکتر خاکپور در ادامه افزود با تلاش های صورت گرفته و برنامه ریزی های انجام شده به همت کمیته تحقیقات دانشجویی در پاییز سال جاری بصورت هفتگی کارگاه های پژوهشی آموزشی با استفاده از اساتید و دانشجویان با سوابق درخشان در حوزه پژوهشی برگزار خواهد شد. دوره های آموزشی مزبور به منظور آگاهی و آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان علاقمند و مستعد در رشته های مختلف علوم پزشکی در محل EDC تشکیل می گردد و برای شرکت کنندگان از سوی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گواهینامه رسمی و معتبر صادر می گردد.
دانشجویان علاقمند به فعالیت های پژوهشی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در فعالیتهای پژوهشی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و کمیته تحقیقات دانشجویی و همچنین اطلاع از شرایط عضویت، به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در طبقه سوم ساختمان اداری مراجعه نمایند.

روش تحقیق مقدماتی 16 مهرجستجو در اینترنت 17 مهر
روش تحقیق پیشرفته 23 مهرآشنایی با 24PubMed مهر