دکتر مقدّم نیا در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان علوم آزمایشگاهی عنوان کرد علم باید توأمان با نشاط، اقتدار و اعتماد به نفس باشد و در جهت رضای خداوند و کمک به بشر استفاده شود.

جشن فارغ التحصیلی دانشجويان علوم آزمایشگاهی به همّت دانش آموختگان اين رشته برگزار شد.

جشن دانشجویان علوم آزمایشگاهی با حضور ریاست دانشگاه، ریاست دانشکده پیراپزشکی، جمعی از اساتید، کارشناسان آموزش و دانشجویان علوم آزمایشگاهی برگزار شد. اين جشن توسط دانشجويان اين رشته، به همّت و تلاش جمعي آنان و پيگيري هاي عليرضا براتي دانش آموخته علوم آزمايشگاهي در تاريخ بيست و سوم مهر ماه برگزار گرديد.
این جشن با سخنان دکتر طباطبایی آغاز گشت. ایشان ضمن ابراز خرسندی از حضور در این برنامه به مهمانان، دانشجویان و والدین حاضر در جلسه خوشامد گفتند. و ی ضمن دعوت از دانشجویان به عشق و علاقمندی در تحصیل، پشتکار، سعی و تلاش و مقدّس شمردن محیط کار، آنان را به نوآوری فکری در مسیر الهی دعوت نمودند چرا که شرط موفّقیت آینده، داشتن دو بال علم و معرفت برای امروز است. همچنین در پایان توفیق و سربلندی برای همه دانشجویان و طی مدارج عالی ایشان را از درگاه ایزد منّان خواستار شدند.

دکتر مقدم نیا ریاست دانشکده پیراپزشکی نیز ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه از برنامه های آتی دانشکده در جهت ارائه برنامه های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رونمایی نمود. وی خاطر نشان کرد که علم باید توأمان با نشاط، اقتدار و اعتماد به نفس باشد و در جهت رضای خداوند و کمک به بشر استفاده گردد. وی همچنین توضیحات مبسوطی در خصوص رشته سبک زندگی در سلامت که مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری در دانشکده حال تدوین است، ایراد نمود.
دکتر پوپک نیز در مقام آخرین سخنران، ضمن ابراز خرسندی از حضور والدین در شیرین ترین لحظه زندگی فرزندانشان، گفت همگی ما از اینکه در این محیط هستیم و در جهت رشد و تعالی آن تلاش می کنیم بر خود می بالیم. وی از دانشجویان خواست تا در شش حوزه دانش تئوری، تشخیص، فن ارتباط، آموزش دهی و آموزش پذیری و اخلاق حرفه ای مهارت لازم را کسب نمایند.
در پایان مراسم اساتید حاضر در جلسه تنديس اين رشته همراه با لوح های تقدیر دانشجویان را به آنان اعطا نمودند.