دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از برگزاری سمینار یکروزه استئوپروز توسط کمیته تحقیقات دانشجویی در مهر ماه سال جاری خبر داد.

برگزاری سمینار یک روزه استئوپروز در 27 مهرماه 1393

وی افزود: با مساعدت های دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست دانشگاه و با تلاش های صورت گرفته توسط کمیته تحقیقات دانشجویی در 27 مهرماه سال جاری شاهد برگزاری سمینار یکروزه با موضوع استئوپروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران خواهیم بود.خاکپور ادامه داد این سمینار با همکاری انجمن استئوپروز ایران و به ریاست دکتر سیّد محمود طباطبایی برگزار خواهد شد.
در اين سمینار یک روزه كه به مناسبت روز جهاني پوكي استخوان(28 مهرماه) برگزار مي گردد، دکتر سیّد محمود طباطبایی ریاست سمینار و دکتر شهرزاد خاکپور دبیري سمینار را بر عهده دارند. شايان ذكر است چند تن از اعضای انجمن استئوپروز ایران از جمله آقايان دكتر علي سلگي، دکتر اكبر سلطانی، دکتر سيّد مسعود کیمیاگر و دکتر مجيد رمضانی به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.
در انتها، خاکپور ابراز امیدواری کرد تا با حضور چشمگیر اساتید و دانشجویان، شاهد برگزاری هر چه با شکوه تر این سمینار باشیم.

برگزاری سمینار یک روزه استئوپروز در 27 مهرماه 1393