چاپ مقاله ISI توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

شهرزاد خاكپور رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و سرپرست كميته تحقيقات دانشجويي طي گزارشي از چاپ مقاله ISI توسط علی ایلچی زاده کاوگانی و صالح شهاب زاده از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران خبر داد.
وي با تأکید بر این که مبنای حرکت دانشگاه آزاد اسلامي مطابق با سند چشم انداز سال 1404 تکیه بر مباحث پژوهش و فناوری خواهد بود، افزود: طرح جامع ارائه مقالات پژوهشي به مجلات علمي پژوهشي و ISI بزرگترين طرح جامع دانشگاهی کشور است. از اين رو اين واحد در نظر دارد وضعیت کیفی مقالات را با ارائه كارگاه هاي مقاله نويسي، مراحل نگارش، چاپ مقالات علمی و پژوهشی و آگاهی داشتن از نحوه نگارش یک مقاله علمی به زبان فارسی و انگلیسی با رعایت استانداردهای نگارشی در جایگاه دانشجويي را در الويت كار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قرار دهد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در رابطه با مقاله علی ایلچی زاده کاوگانی و صالح شهاب زاده افزود: اين مقاله علمي نتيجه پ‍‍ژوهشي است كه تحت عنوان :
" Lipid Lowering Effect of Punica granatum L. Peel in High Lipid Diet Fed Male Rats" در مجله: Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine در سال 2014 به چاپ رسيده است.

چاپ مقاله ISI توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نسخه قابل چاپ