جديدترين کتاب مرجع پرستاری توسط عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران منتشر شد

گلنوش میرسعیدی عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران جديدترين کتاب خود را با عنوان اتاق عمل منتشر نمود . اين كتاب كه ترجمه اي از كتاب مرجع پرستاری داخلی – جراحی برونر و سودارث2014 است به همراه فيلم آموزشي مهارت هاي پرستاري با مقدمه اي از دكتر عباس عبادي دانشيار و عضو هيات مديره سازمان نظام پرستاري تهران توسط نشر حيدري ناشر كتب علوم پزشكي و با ويراستاري سهيلا مشعوف عضو هيات علمي دانشكده پرستاري و مامائي در ابتداي سال 93 به چاپ رسيده است . گلنوش میرسعیدی مترجم و عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در باره محتوي اين كتاب اظهار نمود : كتاب پرستاري بيماري هاي داخلي جراحي برونر از معتبر ترين منابع شناخته شده در اين حرفه مي باشد كه با زبان ساده و علمي شواهد جديد علمي را دز مراقبت هاي باليني را ارايه مي دهد و مطالعه آن برای دانشجویان رشته های اتاق عمل، پرستاری و هوشبری و همچنین پرستاران و کارکنان اتاق عمل بسيار سودمند است زيرا در فصول متعدد آن مطالب بصورت رنگي و مصورو ارائه جدول و نمودار در مورد مراقبتهای لازم پیش ازعمل جراحی، حین عمل و پس از عمل به تفصیل توضیح داده شده است . گفتني است ازگلنوش ميرسعيدي كه در حال حاضر دانشجوي دكتراي تخصصي مديريت آموزشي ، مدير دفترED0 دانشكده پيرا پزشكي و مسئول تحصيلات تكميلي دانشكده مي باشد كتاب ديگري تحت عنوان الفباي سلامتي قلب منتشر شده است . وي طي مصاحبه اي اعلام نمود : با توجه به نياز جامعه علمي پرستاري به منابع علمي روز دنيا ، با همكاري اعضاي هيات علمي گروه اتاق عمل در حال ترجمه كتاب مرجع تكنولوژي جراحي الكساندر مي باشيم .