در این نشست دکتر طباطبایی بر رعایت اصل اعتدال و نظم در همه زمینه های زندگی فردی و اجتماعی تأکید نمود و گفت اکنون که مسئولیت سنگین بسیج دانشگاه را بر عهده گرفته اید به عنوان نماینده این نهاد که عنوانش از نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، عنوانی عام، فراگیر و همگانی است بهره جسته و به آنچه در نظر اسلام و مقام معظم رهبری است جامه عمل بپوشانید.
      دومین نشست بسیج دانشجویی با ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با حضور در دومین نشست بسیج دانشجویی ضمن تسلیت به مناسبت عزاداری سالار شهیدان و گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای راه حق بر رعایت اصل اعتدال و نظم در همه زمینه های زندگی فردی و اجتماعی تأکید نمود.
این نشست با حضور دکتر طباطبائی رئیس دانشگاه، دکتر سلگی مشاور اجرایی، دکتر فاطمی معاون فرهنگی، دکتر علی محمد زاده معاون دانشجویی و اعضای بسیج دانشجویی در محل دفتر ریاست تشکیل شد.
در این نشست دکتر طباطبایی خطاب به دانشجویان بسیجی گفت : اکنون که مسئولیت سنگین بسیج دانشگاه را بر عهده گرفته اید شایسته است از این عنوان که از نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ، عنوانی عام، فراگیر و همگانی است بهره جسته و به آنچه در نظر اسلام و مقام معظم رهبری است جامه عمل بپوشانید.زیرا آنچه در این فرهنگ اهمیت دارد نیّت، عملکرد و رفتار بسیجی است. وی با توصیف اینکه بسیج واژه ای شعار گونه نیست، افزود: بسیج تداوم راه حق و تفکر ایثار و گذشت است. عنوان بسیج حاوی باری معنوی است و باید با اهداف خیر و معنای نهضت عاشورایی آن را هدایت کرد. ایشان همچنین اشاره نمود ما در برابر مسئولیت ها و مقام ها دِین داریم و شما دانشجویان بسیجی نیز زیر بار این دین هستید و بایستی بکوشید با خلق و خوی خوش که پایه رسالت نبی اکرم است این مسئولیت را به انجام رسانید. و در این مسیر گذشت و فداکاری را از یاد نبرید. وی تصریح کرد اگر حس خودخواهی و مقام پرستی، کینه و حسادت و حب و بغض به کناری گذاشته شود از درون هر دانشجوی بسیجی جوانه هایی پر از امید خواهد روئید. شما نیز بدانید که مدیریت دانشگاه در کنار شما هست و خواهد بود. دکتر طباطبایی گوشزد نمود اگر وحدت رویه وجود داشته باشد می توان با رعایت اصول و مقررات از ایجاد هیجان های کاذب پرهیز کرد. ایشان ضمن تأکید بر حفظ حرمت همه افراد در دانشگاه بر اصل مشارکت تأکید نمود در ادامه جلسه دانشجویان با طرح پرسش و پاسخ خواستار اختصاص فضا برای تشکیل کلاس های بسیج شدند که دکتر طباطبایی پاسخ داد: دیوارکشی معنایی ندارد و هرجایی که سخن از عرفان و معنویت باشد مکان تشکیل کلاس های ماست و خوب است با وجود فضای محدودی که در اختیار دانشگاه است همه با رعایت احترام به صورت مشترک از فضاهای موجود استفاده بهینه را داشته باشیم.
در ادامه یکی از برادران دانشجوی بسیجی در مورد مسائل سیاسی و آرامش دانشگاه متنی را از بیانات مقام معظم رهبری ایراد نمود و خواستار پیگیری مطالبات بسیج در شورای فرهنگی دانشگاه شد.
دکتر علی محمد زاده معاون دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تأیید فرمایشات دکتر طباطبایی تفکر حمایتی از بسیج که متن حرکت نظام و تفکر انقلاب است را اعلام نمود و تجارب خود را به عنوان یک مدیر بسیجی از ابتدای مدیریت تا کنون در اختیار دانشجویان قرار داد.
شایان ذکر است نمایندگان دانشجویان بسیجی حاضر در جلسه جواد عمو اکبری، علی نیکزاد، هادی نوروزی، جواد نوری، حسین پژمان و خانم ها فاطمه شریفی، زینب وثوقی و فاطمه طاووسیان در این جلسه حضور داشتند.
07/08/1393

دومین نشست بسیج دانشجویی با ریاست دانشگاه برگزار شد. نسخه قابل چاپ