اولین گرد همائی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان در واحد پزشکی تهران

دکتر نسرین ذوفن رئیس باشگاه «پژوهشگران جوان » واحد پزشکی تهران طی گفتگوئی اعلام نمود: اولین جلسه هم اندیشی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان واحد پزشکی تهران روز دوشنبه 12/12/85 ساعت 13 در سالن اجتماعات و در حضوردکتر احمد فیروزان ریاست واحد علوم پزشکی و معاونین پژوهشی ، فرهنگی ، دانشجویی و جمعی از دانشجویان برگزار می گردد . دکتر ذوفن هدف اصلی این نشست را ، توسعه هدفمند پژوهش در ميان اعضا از طريق ساماندهي آنها در قالب گروهها و هسته هاي پژوهشي تحت نظر اساتيد مجرب و متعهد اعلام نمود . وی افزود با استفاده از بودجه پژوهشي به اعضا و گروههاي پژوهشي باشگاه کمک می شود تا براي بهره برداري بهينه از امكانات مادي و علمي دانشگاه و براساس بخشنامه رياست محترم دانشگاه آزاد اسلامی بهره مند گردند . دکتر ذوفن پيوند مؤثر با مؤسسات و مراكز علمي و پژوهشي ايران و ساير نقاط دنيا را از دیگر عملکردهای باشگاه اعلام نمود .

اولین گرد همائی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ