به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صورت پذيرفت : برگزاري جلسه آسیب شناسی فرهنگی در حوزه دانشجویی
      به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صورت پذيرفت.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از برگزاري جلسه ماهانه شورای راهبردی با موضوع آسیب شناسی فرهنگی در حوزه دانشجویی و به صورت مشترک با شورای مشورتی دانشجویی خبر داد .
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ضمن اعلام اين خبر گفت : نشست آسیب شناسی فرهنگی در حوزه دانشجویی باحضور مسئول محترم نهاد، معاونین ،برخی اساتید و دبیر شورای راهبردی و هم اندیشی اساتید و نمایندگان شورای مشورتی دانشجویی در روز یکشنبه مورخ 18 آبانماه سال جاري در سالن EDC برگزار گردید.
در این جلسه دانشجويان سهيل عظیمی ترم آخر پزشکی ، نفیسی دانشجوی رشته روان شناسی و سلطانی دانشجوی رشته مامایی ازاعضاي فعال شورای مشورتی به بحث و تبادل نظرپیرامون کمبودها ومشکلات دانشجویان آسیب های فرهنگی، پرداخته وبا ارائه راهكارها ، پيشنهاداتي را براي جلسات آتي مطرح و در پایان اين نشست مسئولین حاضر در جلسه جهت رفع مشکلات اعلام آمادگی نمودند.

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری صورت پذيرفت. نسخه قابل چاپ