وظیفه خود می دانیم که برای حفظ قداست و ارزشهای اسلامی برای خانواده های معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران تلاش کنیم و برای ارتقاء وضعیت آموزشی و تقدیر و تشویق ممتازین این گروه و همچنین برای پاسداری از خون شهدا، بهترین شرایط تحصیلی را برای دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی فراهم نمائیم.

دکتر علی سلگی مشاور اجرایی و مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی ازاد اسلامی واحد تهران با حضور در همایش "یاد ایثار" ضمن خیرمقدم و تسلیت ایام سوگواری اباعبدا... الحسین به ایراد سخنرانی پرداخت . وی با اشاره به سیاست گذاری ها وبرنامه های انجام شده ستاد در جهت رسیدگی به امور تحصیلی و تکریم هرچه بیشتر دانشجویان گفت : نشست امروز جمع خانواده شهداء ، جانبازان و آزادگانی است که با از خود گذشتگی و فداکاری مملکت ، اسلام و نظام را حفظ کردند وظیفه خود می دانیم که برای حفظ قداست و ارزشهای اسلامی برای آنان تلاش کنیم و برای ارتقاء وضعیت تحصیلی و تقدیر و تشویق ممتازین تحصیلی این گروه و برای پاسداری از خون شهدا بهترین شرایط تحصیلی را برای دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی فراهم کنیم.
همایش ایثار به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ازاد اسلامی واحد تهران و با حضور دکتر سید محمود طباطبائی ، اعضای هیات رئیسه دانشگاه ، و مهمان عالی مقام سرکار خانم دکتر معصومه آباد آزاده سرافراز 8 سال دفاع مقدس و جمعی از دانشجویان شاهد و ایثارگرو خانواده های معزز آنان در سالن شهید احدی واحد علوم پزشکی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر سید محمود طباطبائی ، به فلسفه عاشورا و قیام امام حسین (ع) و عبرت های عاشورا و بحث ارزشهای دفاع مقدس در طول 8 سال جنگ تحمیلی پرداخت و به دانشجویان شاهد و ایثارگر یادآور شد: همه شما از خانواده ایثار گران هستید پدران و برادران شما در جبهه و جنگ بودند شما یادگاران و بازماندگان گروهی هستید که دلیرمردانه و شجاعانه با جدیت، ایثار و فداکاری مقابل تجاوزات دشمن ایستادند و از کشور دفاع کردند و چیزی جز خواری و ذلت برای دشمنان به جای نگداشتد و امروز روز شماست و باید راه آن بزرگوارن را ادامه بدهید.
در ادامه دکتر سلگی با اشاره به وضعیت فوق العاده ممتازین شاهد و ایثارگر گفت: برای ما افتخار است که بسیاری از دانشجویان ایثارگر در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند و انتظار ما این است که فرزندان خانواده شاهد و ایثارگر در تمام مراحل فرهنگی ، تحصیلی ، اجتماعی ، ورزشی و ... پیشرو باشند.
مدیر کل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران سپس در فضای عرفانی بوجود آمده با بازخوانی مثنوی بلند "مضراب شب" یاد و خاطره روزهای دفاع مقدس و شهدا را در اذهان زنده نمود و به تقدیر از مادران شایسته ای پرداخت که در غیاب همسران رشید و آزاده خود نقش دو گانه پدری و مادری را برای فرزندان خود ایفا نموده اند تا بتوانند امروز حاصل دسترنج خود را در کسوت مقدس ترین حرفه های تحصیلی نظاره گر باشند . در پایان این گردهمایی از دانشجویان شاهد و ایثارگر که موفق به کسب رتبه ممتاز علمی شده بودند با اهداء لوح و جوایز تقدیر به عمل آمد.

برای پاسداری از خون شهدا بهترین شرایط تحصیلی را برای دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی فراهم می کنیم نسخه قابل چاپ