نامه 190نماينده در تقدير از خدمات زحمات دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی

عضو هیئت رئیسه مجلس از نامه 190 نفر از نمایندگان مجلس در تقدیر از خدمات و زحمات دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد. به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ضرغام صادقی در جلسه روز یکشنبه، 25 آبان مجلس شورای اسلامی گفت: 190 نفر از نمایندگان مجلس در نامه ای از خدمات و زحمات دکتر میرزاده، رییس دانشگاه آزاد تقدیر و تشکر کردند. متن این نامه که رونوشتی از آن به دفتر ریاست جمهوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز ارسال شده، به شرح زیر است با سلام و احترام، نظر به رعایت عدالت آموزشی، توزیع عادلانه مقاطع و رشته های تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) دانشگاه آزاد اسلامی در استان ها و شهرستان ها، بدین وسیله از مدیریت موثر، توانمند و خدمات صادقانه جناب آقای دکتر حمید میرزاده ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر و تشکر به عمل می آید.

نامه 190نماينده در تقدير از خدمات زحمات دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نسخه قابل چاپ