دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی از برگزاری نمایشگاه به مناسبت شهادت امام سجاد(علیه السلام)در 28 آبان ماه خبر داد

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی از برگزاری نمایشگاه به مناسبت شهادت امام سجاد(علیه السلام)در 28 آبان ماه خبر داد .
بر اساس همین گزارش : به همت دانشجویان کانون قرآن وعترت طلوع نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، نمایشگاهی به مناسبت شهادت امام سجاد (علیه السلام) برگزار گردید.
در این نمایشگاه بروشورها و پوستر هایی از زندگی نامه ی این امام همام به همراه نذری تدارک دیده شده، ارائه گردید و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

به مناسبت شهادت امام سجاد(علیه السلام) صورت پذیرفت : برگزاری نمایشگاه فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ