رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم را مرد علم و عمل خواند و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست به او رای اعتماد بدهند. حمید میرزاده، در جلسه هیات‌رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی از معرفی محمد فرهادی به‌عنوان پنجمین گزینه دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استقبال کرد.

درخواست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: به فرهادی رأی اعتماد بدهید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه از معاون ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان بهزیستی برای انتقال تیم فوتسال بهزیستی به دانشگاه تشکر کرد و گفت: «با تلاش‌های معاونت محترم ورزش و همکاران ایشان، در توسعه فعالیت‌های ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی جهش ایجاد شده است.»
میرزاده همچنین به نامه 200 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای تقدیر از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «به اعتقاد من این نامه تنها تقدیر از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی نیست بلکه پشتیبانی از تصمیمات هیات‌رئیسه و مدیران دانشگاه و کارکنان خدوم آن است که با تدبیر و تلاش بی‌وقفه فعالیت می‌کنند.»
پیش از این 200 نماینده مجلس از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل برقراری عدالت در توزیع تحصیلات تکمیلی، تشکر کردند. میرزاده از این نمایندگان هم تشکر کرد و توسعه تحصیلات تکمیلی پس از سه دهه را یک خیزش علمی دانست که می‌تواند رشد و توسعه علمی و اقتصادی کشور را به دنبال داشته باشد.
او گفت: «نامه نمایندگان مجلس به مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی نشان می‌دهد اگر در جایی خدمت صورت گیرد، نمایندگان بدون توجه به مسائل سیاسی و جناحی به آن توجه خواهند کرد.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین به پیشنهاد شدن محمد فرهادی برای تصدی وزارت علوم از طرف رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: ‌«از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی درخواست دارم که به ایشان رای اعتماد دهند چراکه کارنامه علمی و اجرایی دکتر فرهادی بسیار مثبت و قوی است و هر کاری که از اول انقلاب به عهده ایشان بوده با قوت و سلامت انجام شده است.»
پیش از فرهادی و بعد از استیضاح رضا فرجی‌دانا، دو گزینه دولت نتوانستند رای اعتماد مجلس را کسب کنند و دولت امیدوار است این بار با معرفی فرهادی، کابینه‌اش تکمیل شود. میرزاده گزینه دولت را مرد علم و عمل خواند و ابراز امیدواری کرد با توجه به سابقه او در وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، دانشگاه‌های ایران در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فناوری به توسعه دست یابند.
میرزاده به برگزار شدن همایش «مدیریت پروژه، ازدیاد برداشت و بهینه‌سازی مخازن نفت» در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و فعالیت 200 دانشمند و نخبه در زمینه صنایع نفت و گاز در بیشتر از 40 واحد این دانشگاه را عاملی برای نقش سودمند و موثر آنها در پروژه‌ همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت نفت دانست.
این دو نهاد پیش از این برای همکاری در بهینه‌سازی مخازن دو میدان نفتی کشور به توافق رسیده‌اند.
میرزاده گفت: «اگر پروژه دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت نفت موفق شود، راه پروژه‌های مختلفی از صنعت به سوی دانشگاه آزاد اسلامی باز خواهد شد.» او از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای همکاری با هر شخص و نهادی خبر داد که در ارتباط با بهینه‌سازی مخازن نفت تخصص دارد. در جلسه هیات‌رئیسه دانشگاه، ایجاد و بهره‌برداری از جاده سلامت در واحد علوم و تحقیقات که به وسیله معاونت عمرانی مطرح شد به تصویب رسید.
همچنین برای ادامه پروژه‌های عمرانی با پیشرفت فیزیکی کمتر از 50درصد مقرر شد کمیته‌ای برای ارزیابی وضعیت طرح‌ها، تشکیل و با توجه به تاکید رئیس دانشگاه، بنابر صرفه و صلاح دانشگاه آزاد اسلامی و با نیازسنجی، در هر مورد تصمیم‌گیری شود. گزارش‌های کمیسیون‌های تخصصی هیات‌رئیسه و معاون برنامه‌ریزی در این جلسه قرائت و نحوه همکاری با استادان نیمه‌وقت بررسی شد.

درخواست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی: به فرهادی رأی اعتماد بدهید.