دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس دانشگاه به مناسبت گراميداشت روز بسيج گفت: بسیج یادآور رشادت، شجاعت، اخلاص، و ايثارگري ملت بزرگ ايران در عرصه هاي خون و شرف هشت سال دفاع مقدس است.

"بسيج لشكر مخلص خداست" (امام خميني)

پنجم آذر ماه سالگرد تأسيس بسيج به فرمان حضرت امام راحل (ره) يادآور رشادت، شجاعت، اخلاص، و ايثارگري ملت بزرگ ايران در عرصه هاي خون و شرف هشت سال دفاع مقدس است. مردان و زنان، پيران و جواناني كه حماسه ها آفريدند و نام بلند اسلام و ايران را در تاريخ جاودانه ساختند. بسياري از آنان به پيمان خود با خداي بزرگ وفا نموده و شربت شهادت نوشيدند و بسياري ديگر همچنان بر ميثاقشان با پروردگار استوار و پابرجايند.
روز بسيج را به همه ايثارگران و بسيجيان عزيز تبريك عرض نموده و براي آنان آرزوي سلامت، تندرستي و اخلاص در مسير الهي آرزو مي كنم.

دكتر سيد محمود طباطبايي
رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران