تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه زیگموند فروید اتریش، در زمینه دوره های مشترک در رشته های پرستاری، مامایی، پیراپزشکی و پزشکی در مقاطع کارشناسی ارشد و PhD به امضاء دکتر لاریجانی، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در علوم پزشکی و دکتر آلفرد پریتس از دانشگاه زیگموند فروید اتریش رسید.
      انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه زیگموند فروید اتریش

در این تفاهم نامه طرفین متعهد می شوند هزینه های سفر و اقامت اعضای هیات علمی خود را تقبل نمایند و هزینه سازماندهی، تجهیزات آموزشی، کارکنان فنی بر عهده دانشگاه میزبان خواهد بود. گفتنی است این تفاهمنامه در دو نسخه‌ در تاریخ 14 نوامبر 2014 به امضای طرفین رسیده و مدت زمان اجرای این تفاهمنامه از زمان امضا و مبادله تفاهمنامه بین طرفین به مدت 5 سال خواهد بود.

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه زیگموند فروید اتریش نسخه قابل چاپ