مجموعه کتب مرجع پرستاری برونر- سودارث که توسط گروه داخلی-جراحی دانشکده پرستاری و مامایی ترجمه و منتشر شده است، توسط وزارت بهداشت و درمان در برنامه درسی این رشته گنجانده شده و به عنوان مرجع آزمون های کارشناسی و کارشناسی ارشد و آزمون های استخدامی معرفی می گردد.

گروه داخلی جراحی دانشکده پرستاری مامایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران جديدترين کتاب مرجع پرستاری داخلی جراحی ( برونر - سودارث 2014) را در عناوین پرستاری قلب و عروق، بیماریهای کلیه و مجاری ادراری، پرستاری بیماری های خون، پرستاری بیماری های مغز و اعصاب و مفاهیم پایه پرستاری را ترجمه و منتشر نمود . اين كتاب ها به همراه فيلم آموزشي و با مقدمه اي از دكتر عباس عبادي دانشيار و عضو هيات مديره سازمان نظام پرستاري تهران توسط نشر حيدري ناشر كتب علوم پزشكي و با ويراستاري سهيلا مشعوف مدیر گروه داخلی جراحی و عضو هیئت علمی دانشكده پرستاري و مامائي در ابتداي سال 93 به چاپ رسيده است . ویراستار این مجموعه، کتاب مرجع پرستاری برونر- سودارث را که مرجع آزمون های کارشناسی، کارشناسی ارشد و آزمون های استخدام کشوری نیز می باشد به عنوان کتاب معرفی شده توسط وزارت بهداشت و درمان در برنامه درسی این رشته معرفی کرد. وی همچنین افزود این مجموعه کتاب مرجع، جهت آموزش و اشاعه پرستاری مبتنی بر شواهد و نیز آموزش اصول کیفیت و امنیت در پرستاری می باشد که در آموزش و مراقبت های بالینی کاربرد دارد. گفتنی است اعضاء هیئت علمی این گروه که ترجمه این مجموعه را به عهده داشته اند عبارتند از: خانم ها شیوا صالحی، مرجان وفایی سفتی (ویراستار کتاب پرستاری کلیه و مجاری ادراری)، بهشته طبرسی، نوشین عباسی (دانشجوی دکتری آموزش پزشکی)، شادی عبداله زرگر، سمانه پارچه بافیه (دانشجوی دکتری پرستاری) و سپیده نصراله (دانشجوی دکتری پرستاری) و همچنین اکرم سادات مهاجرانی و سوسن ایران خواه می باشند. این گروه قبلا نیز کتاب هایی در ارتباط با رشته پرستاری چاپ و منتشر نموده اند.

جديدترين کتب مرجع پرستاری برونر-سودارث توسط اعضاء گروه داخلی-جراحی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران منتشر شد نسخه قابل چاپ