معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام‌ نور گفت: دانشجویان در حال تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تا 30 آذرماه سال جاری فرصت دارند برای تحصیل همزمان در یک رشته دیگر در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور ثبت نام نمایند.
طبق اعلام معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی، پذیرش دانشجو در رشته دوم بدون نیاز به آزمون ورودی و بر اساس سوابق تحصیلی است و ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور( صرفا براساس سوابق تحصیلی ) به نشانی :www.sanjesh.org انجام می شود.

اعلام جزئیات نحوه تحصیل همزمان دانشجویان در یک رشته دیگر در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور/ مهلت ثبت نام تا 30 آذرماه نسخه قابل چاپ