دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ، چهره ماندگار حوزه علوم پزشكي و مشاور وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي با حضور در مراسم تجلیل از پزشکان انقلابی از مقام شامخ و شخصيت هاي نامداري كه علاوه بر كسوت مقدس پزشكي درعرصه سياسي كشورهم نقش آفريني كرده ودر شرايط سخت و بحراني كشور حكيمانه نبض جامعه را در دستان با كفايت خود گرفته اند تقدير نمود .

دكتر سيد محمود طباطبائي : با حضور در مراسم تجلیل از پزشکان انقلابی از مقام شامخ و شخصيت هاي نامداري كه علاوه بر كسوت مقدس پزشكي درعرصه سياسي كشورهم نقش آفريني كرده ودر شرايط سخت و بحراني كشور حكيمانه نبض جامعه را در دستان با كفايت خود گرفتند تقدير نمود .
وي سپس با اشاره به بزرگداشت هفته بسيج گفت : تفکر بسیجى که همان اخلاص، ایمان به هدف، بالندگى و رشدآفرینى است، در ذهن همه افراد جامعه، حرکتى هم‏سو را به دنبال دارد. حضور بسيجي مردم در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل موجب شده است كه امروز به قدرت اول و سياستگذار منطقه تبديل شويم .
وي با ارائه تصويري از الگوي زندگي حضرت علي وي را نمونه كامل يك بسيجي واقعي و تمام عيار خواند و گفت : بسيج، فهم درست اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است اعتقادي كه با ظهور اسلام تولد يافته و در ملت‏هاى مسلمان رشد كرده است. طباطبائي تصريح نمود : هوشمندى حضرت امام خمينى رحمت ‏الله عليه و عدالت‏خواهى ميليون‏ها انسان باايمان پيرو خط امام نماد تفكر بسيجي جامعه اسلامي ماست وي افزود : فراگیر شدن فعالیت‏هاى اقتصادى، پیشرفت‏هاى نظامى، دستاوردهاى علمى و...، هر کدام بخشى از بدنه جامعه را ترمیم مى‏کند، ولى روح حاکم بر تمام بخش‏ها، تفکر بسیجى است وي با ارائه تصويري از الگوي زندگي حضرت علي وي را نمونه كامل يك بسيجي واقعي و تمام عيار خواند .
دكتر طباطبائي با تقديراز بسیج دانشجویی ثامن الائمه (ع) گفت : امروز دانشجويان فعال و اعضاي گروه سیاسی فرزندان روح الله بسیج دانشجویی ثامن الائمه (ع) ميزبان جمع حاضر هستند و شايسته است از اين نور چشمان عزيز كه از هم اكنون مسئولانه تلاش مي كنند كه توامان در سنگر علم و دانش فعاليت نمايند تقدير نمود .
گفتني است " آیین تجلیل از پزشکان انقلابی " با حضور تنی چند از وزرای اسبق بهداشت جمهوری اسلامی به همت گروه سیاسی فرزندان روح الله بسیج دانشجویی ثامن الائمه (ع) با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران جمعي ازپزشكان و اعضاي هيات علمي پيشكسوت دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور ، اعضاي هيات رئيسه ،معاونين ، اساتيد و دانشجويان روز دوشنبه 10 آذرماه سال جاري در سالن اجتماعات شهید احمدرضا احدی برگزارشد .
گروه سیاسی فرزندان روح الله که چندی است ذیل معاونت سیاسی بسیج دانشجویی ثامن الائمه(ع) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران با شعار فعالیت سیاسی آگاهانه و منطبق بر اصول صحیح علمی آغاز به فعالیت کرده است؛ اقدام به برگزاری اولین آیین تجلیل از پزشکان انقلابی کرد.
این آیین که با حضور تنی چند از وزرای اسبق بهداشت جمهوری اسلامی و برخی دیگر از پزشکان با سابقه درخشان فعالیت سیاسی و انقلابی در روز دوشنبه 10 آذرماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران برگزار شد علاوه بر تجلیل از زحمات پزشکان عرصه سیاست، الگو های مناسبی از فعالیت سیاسی به دانشجویان علوم پزشکی برای آینده جمهوری اسلامی نشان داده شد.
گفتنی است در این مراسم به 30 تن از دانشجویان شرکت کننده در اولین دوره آموزش علوم سیاسی که چندی قبل در آن واحد دانشگاهی برگزار شد مدرک پایان دوره اعطاء گردید.

در آئين تجلیل از پزشکان انقلابی مطرح شد : حضور بسيجي مردم در جبهه هاي نبرد حق عليه باطل موجب شد كه امروز به قدرت اول و سياستگذار منطقه تبديل شويم نسخه قابل چاپ