دکتر مرندی با حضور در مراسم تجلیل از اولین پزشکان سیاسی و انقلابی بر اتکا و توکل به خدا تأکید نمود. وی گفت خداوند به عنوان قادری متعال بزرگترین حامی انسان هایی است که در خدمت خلق تلاش می کنند. و تأکید کرد پزشکی تنها یک شغل درمانی نیست و پزشکان در مقابل آحاد جامعه مسئولیت دارند .
      دکتر مرندی: توصیه من به دانشجویان توکل، ایمان به خدا و تلاش است.

دکتر سید علیرضا مرندی به عنوان اولین سخنران "آئین تجلیل از پزشکان انقلابی" که روز دوشنبه 10 آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد ضمن بیان فرازها و خاطراتی از دوران انقلاب گفت: خداوند به عنوان قادری متعال بزرگترین حامی انسان هایی است که در خدمت خلق تلاش می کنند. وی تأکید کرد پزشکی تنها یک شغل درمانی نیست، پزشکی خدمتی است که اجر و مزد آن نزد خداوند است. سلامت تنها در واژه درمان خلاصه نمی شود و باید به محرومان توجه بیشتری مبذول داشت. وی گفت عدم توجه به گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، عدم دسترسی به اهداف عالی آنرا، به همراه خواهد داشت لذا باید به فکر اصلاح الگوی مصرف با هزینه کمتر نیز بود. دکتر مرندی در خاتمه به دانشجویان توصیه نمود دست از توکل، ایمان به خدا و تلاش بر ندارند.
گفتنی است دکتر سید علیرضا مرندی چهارمین وزیر بهداشت پس از پیروزی انقلاب و تنها وزیری بود که دو دوره سکاندار وزارت بهداشت بود. دور اول وزارت مرندی از مرداد ماه 1363 تا شهریور ماه 1368 بود و دوره دوم وی نیز مربوط می‌شود به مرداد ماه 1372 تا شهریور ماه 1376. مرندی، همان وزیری است که لایحه قانون تنظیم خانواده را با شعار "دو بچه کافی است" تهیه کرد و به تصویب مجلس رساند.

دکتر مرندی: توصیه من به دانشجویان توکل، ایمان به خدا و تلاش است. نسخه قابل چاپ