دکتر مسعود پزشکیان وزیر سابق بهداشت و درمان با حضور در مراسم "آئین تجلیل از پزشکان انقلابی" با تاكيد بر نقش فعالانه و رسالت قانونگذاران كشور در حل معضلات و وضع قوانين گفت : بسياري از اين نواقص و مشكلات به دست سياستگذاران و قانونگزاران است. اگر قانون گزاران بتوانند قانون را درست بنویسند و بر اجرای صحیح آن نظارت کنند می توان بر مشکلات مملکت غلبه کرد.
      دکتر پزشکیان :هر کس که ادعای بسیجی بودن می کند در مقابل جامعه مسئول است.

دکتر مسعود پزشکیان فوق تخصص قلب و عروق ، نماینده مجلس شورای اسلامی و وزیر سابق بهداشت و درمان در طول سالهای 80 تا 84 در "آئین تجلیل از پزشکان انقلابی" که روز دوشنبه 10 آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد با اشاره به مشکلات و چالش های موجود در سطح کشور گفت: آن چیزی که به اسم بسیج می‌شناسیم تفکری است که ما را به چشم‌انداز ترسیم شده از سوی رهبری برای آنکه کشور نخست منطقه می‌شویم، می‌رساند. وی در تعریف بسیجی گفت: بسیجی واقعی کسانی هستند که در وقت لزوم دکان خود را بستند و بی‌هیچ منت و اجر و مواجبی برای کشور جنگیدند. تفکر این افراد بود که سبب شد این مملکت تا به اینجا برسد. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اکنون جنگ تمام شده و ما نسبت به نسل جدید مسئول هستیم البته به عقیده من هر کسی که ادعا می‌کند بسیجی، مسلمان یا انسان است نسبت به جامعه خود مسئولیت دارد. پزشکیان با اشاره به این موضوع که جامعه نیاز به افراد عالم دارد، گفت: مشکل مملکت ما از امثال من است که در مجلس نمی‌تواند قانون درستی بنویسد و یا بر اجرای قانون نظارت کند یا اینکه بعد از نظارت تخلف را به سمت مسیر درست برگرداند. وزیر اسبق بهداشت تأکید کرد: ما سیاسیون سر موضوعات بی‌خود با هم دعوا می‌کنیم و هر کس دوست دارد که خود مسئولیتی داشته باشد به عقیده من هرکس مدعی است پا پیش بگذارد، این گوی و میدان، «گر تو بهتر می‌نوازی بستان و بزن». وی خطاب به خود و سایر مسئولان کشور گفت: بیاییم نام و نان را بدهیم تا به هدف برسیم چرا که بسیجی‌ها این طور هستند. پزشکیان با تأکید دوباره براین موضوع که دعواهای سیاسیون تنها به خاطر پول یا پست است، گفت: تمام دعوا این است که نمی‌توانیم حرف درست را پیدا کنیم چرا که همه خیال می‌کنند که درست می‌گویند. وزیر اسبق بهداشت افزود: اگر در مجلس حرف درست را قانون بکنیم 6 ماه بعد آن قانون عوض نمی‌شود و مملکت ما درست می‌شود. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: باید روش حرف درست زدن و درست فهمیدن را بیاموزیم این طور نباشد که هرچه ما و گروه‌مان گفت، درست باشد و هرچه گروه مقابل گفت، اشتباه. مسعود پزشکیان وزیر اسبق بهداشت در آیین تجلیل از پزشکان سیاسی انقلاب اسلامی که به همت گروه سیاسی فرزندان روح الله (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران برگزار گردید، گفت: آن چیزی که به اسم بسیج می‌شناسیم تفکری است که ما را به چشم‌انداز ترسیم شده از سوی رهبری برای آنکه کشور نخست منطقه می‌شویم، می‌رساند. وی در تعریف بسیجی گفت: بسیجی واقعی کسانی هستند که در وقت لزوم دکان خود را بستند و بی‌هیچ منت و اجر و مواجبی برای کشور جنگیدند. تفکر این افراد بود که سبب شد این مملکت تا به اینجا برسد. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: اکنون جنگ تمام شده و ما نسبت به نسل جدید مسئول هستیم البته به عقیده من هر کسی که ادعا می‌کند بسیجی، مسلمان یا انسان است نسبت به جامعه خود مسئولیت دارد. پزشکیان با اشاره به این موضوع که جامعه نیاز به افراد عالم دارد، گفت: مشکل مملکت ما از امثال من است که در مجلس نمی‌تواند قانون درستی بنویسد و یا بر اجرای قانون نظارت کند یا اینکه بعد از نظارت تخلف را به سمت مسیر درست برگرداند. وزیر اسبق بهداشت تأکید کرد: ما سیاسیون سر موضوعات بی‌خود با هم دعوا می‌کنیم و هر کس دوست دارد که خود مسئولیتی داشته باشد به عقیده من هرکس مدعی است پا پیش بگذارد، این گوی و میدان، «گر تو بهتر می‌نوازی بستان و بزن». وی خطاب به خود و سایر مسئولان کشور گفت: بیاییم نام و نان را بدهیم تا به هدف برسیم چرا که بسیجی‌ها این طور هستند. پزشکیان با تأکید دوباره براین موضوع که دعواهای سیاسیون تنها به خاطر پول یا پست است، گفت: تمام دعوا این است که نمی‌توانیم حرف درست را پیدا کنیم چرا که همه خیال می‌کنند که درست می‌گویند. وزیر اسبق بهداشت افزود: اگر در مجلس حرف درست را قانون بکنیم 6 ماه بعد آن قانون عوض نمی‌شود و مملکت ما درست می‌شود. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: باید روش حرف درست زدن و درست فهمیدن را بیاموزیم این طور نباشد که هرچه ما و گروه‌مان گفت، درست باشد و هرچه گروه مقابل گفت، اشتباه دکتر مسعود پزشکیان فوق تخصص قلب و عروق ، نماینده مجلس شورای اسلامی و وزیر سابق بهداشت و درمان در طول سالهای 80 تا 84 در "آئین تجلیل از پزشکان انقلابی" که روز دوشنبه 10 آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد با اشاره به مشکلات و چالش های موجود در سطح کشور گفت: حل مشکل فعلی مملکت به دست قانونگزاران است. اگر قانون گزاران بتوانند قانون را درست بنویسند و بر اجرای صحیح آن نظارت کنند می توان بر مشکلات مملکت غلبه کرد و در مسیر درست قرار گرفت. سهم نمایندگان مجلس هم اصلاح جامعه است. وی افزود برای رسیدن به چشم انداز و تبدیل شدن به اولین قدرت منطقه باید صادق بود و همانطور که بسیجیان از نام و نشانشان گذشتند ما نیز باید به هیچ گروه و دسته ای وابستگی نداشته باشیم.
گفتنی است دکتر مسعود پزشکیان نهمین و تنها وزیری که نام وی نیز با وزارتش سنخیت داشت فوق تخصص قلب و عروق است و از شهریور ماه 1380 تا شهریور ماه 1384 در وزارت مربوطه فعالیت داشت. گفتني است آیین تجلیل از پزشکان سیاسی انقلاب اسلامی به همت گروه سیاسی فرزندان روح الله (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران روز دوشنبه 10 آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد

دکتر پزشکیان :هر کس که ادعای بسیجی بودن می کند در مقابل جامعه مسئول است. نسخه قابل چاپ