دکتر میرزاده در شانزدهمین جلسه شورای راهبردی امور حقوقی دانشگاه ضمن قدردانی از آیات عظام قم در پذیرش و استقبال از هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر به قم بر اجرای رهنمودهای مراجع معظم تقلید تأکید کرد. وی ، حمایت مرجعیت از دانشگاه را بزرگ‌ترین پشتوانه معنوی دانشگاه آزاد دانست و پیگیری اجرای مصوبات هیأت امنای استان قم را در اسرع وقت خواستار شد.
      حمایت مرجعیت از دانشگاه آزاد، بزرگ‌ترین پشتوانه معنوی دانشگاه است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، در ابتدای جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن قدردانی از آیات عظام قم در پذیرش و استقبال از هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی در جریان سفر به قم بر اجرای رهنمودهای مراجع معظم تقلید تأکید کرد. وی ، حمایت مرجعیت از دانشگاه را بزرگ‌ترین پشتوانه معنوی دانشگاه آزاد دانست و پیگیری اجرای مصوبات هیأت امنای استان قم را در اسرع وقت خواستار شد. در ادامه جلسه برخی از مسائل مهم حقوقی دانشگاه از سوی دکتر میرزاده مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. انتخاب وکیل برای دو واحد دانشگاهی به منظور دفاع از حقوق دانشگاه از دیگر مصوبات جلسه شورای راهبردی حقوقی بود. همچنین موضوع راه‌های کسب اعتبار‌ برای اجرای قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مندرج در قانون در این جلسه مورد تبادل نظر قرار گرفت.

حمایت مرجعیت از دانشگاه آزاد، بزرگ‌ترین پشتوانه معنوی دانشگاه است نسخه قابل چاپ