دكتر طباطبائي در اولين نشست برگزار شده وي‍ژه روز جهاني معلولان در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران گفت:در طول تاريخ نمونه هاي بارزي از افراد در عرصه هاي مختلف ديده مي شوند كه با تكيه بر معلوليت و نقص عضوي كه دارند و با تلاش و كوشش مضاعف توانسته اند موفقيت هاي بيشماري كسب نمايند.

دكتر طباطبايي رياست دانشگاه در نشست روز جهاني معلولان كه براي اولين بار در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار شد گفت: در طول تاريخ نمونه هاي بارزي از افراد در عرصه هاي مختلف ديده مي شوند كه با تكيه بر معلوليت و نقص عضوي كه دارند و با تلاش و كوشش مضاعف توانسته اند موفقيت هاي بيشماري كسب نمايند. وي ضمن ابراز خرسندي از حضور در جمع اين دانشجويان افزود: هريك از شما عزيزان آيتي از آيات خداوند هستيد تا ما با تفكر و تعقل بيشتري به نعمت هاي بيشمار اطرافمان توجه نمائيم. به شما نصيحت مي كنم تلخي ها و ناكامي هاي زندگي را كليدي براي گشودن درهاي بيشمار موفقيت هايي بدانيد كه شايد اكنون براي هريك از شما ناشناخته است. وي در تأكيد سخنان خود به آيه اي از مصحف شريف اشاره كرد كه مي فرمايد چه بسا سختي هايي كه بر شما وارد مي كنيم و براي شما ناخوشايند است، خير شما در آن بوده است و عاقبت همه كارها دست خداست. وي همچنين گفت: دانشگاه به وجود شما افتخار مي كند و خدمت به شما عزيزان وظيفه ديني و قانوني ما است. درهاي حوزه هاي رياست، معاونت آموزشي و معاونت دانشجويي به روي شما عزيزان باز است و هر زمان كه نياز به مشاوره و حل مشكلي از مشكلات خود داشته باشيد با كمال ميل شما را پذيرا خواهيم بود و مطمئن باشيد تمام تلاش ما بر اين است كه امكانات مناسب را با بهترين شكل در اختيار شما قرار دهيم.
در پايان دانشجويان حاضر به طرح مسائل و مشكلات خود پرداختند كه قول مساعد و پيگيري جدي جهت رفع چالش هاي ذكر شده داده شد و از تعداد 13نفر دانشجوي معلول دانشگاه با اهدای هدایای ارزشمند تقدیر به عمل آمد.

به مناسبت روز جهاني معلولان دكتر طباطبايي گفت: براي شكر گزاري خداوند هريك از شما دانشجويان معلول آيتي از آيات بيشمار خدا هستيد. نسخه قابل چاپ