كانون دانشجويي هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از كليه دانشجويان علاقه مند به شركت در انتخابات شورای اجرايي کانون هلال احمر اين دانشگاه دعوت به عمل مي آورد تا در صورت تمايل و احراز شرايط كانديدايي در اين انتخابات شرکت نمايند.

كانون دانشجويي هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از كليه دانشجويان علاقه مند به عضویت در انتخابات شورای اجرايي کانون هلال احمر اين دانشگاه دعوت به عمل مي آورد تا در صورت تمايل و احراز شرايط كانديدايي در اين انتخابات شرکت نمايند.
بر اساس همین گزارش انتخابات كانون دانشجويي جمعيت هلال احمر دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران، با هدف ترويج فعاليت‌های عام‌المنفعه و بشردوستانه و همچنين آشنائي با خدمات داوطلبانه دانشجويي و ترويج فرهنگ صلح و دوستی در سطح جامعه و دانشگاه برگزار مي گردد.
جهت ثبت نام در انتخابات با ميثم اخلاق دوست دانشجوي پزشكي سال پنجم و مسئول هماهنگي و برگزاري انتخابات كانون دانشجويي هلال احمر واحد پزشكي تهران هماهنگ نماييد.
شرايط احراز براي كانديدايي شوراي اجرايي و دبيركانون:
1. التزام عملي به اصل ولايت مطلقه فقيه
2. پذيرش اصول بنيادين نهضت بين المللي صليب سرخ و هلال احمر و اساسنامه جمعيت
3. آشنايي با اساسنامه و آيين نامه اجرايي كانون دانشجويي هلال احمر
4. تقيد به ارزش هاي اسلامي و انقلابي
5. عدم اشتهار به فساد
6. اشتغال به تحصيل در دانشگاه مربوطه در مقطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري
7. برخورداري از سلامت كافي
8. عدم وابستگي فكري و تشكيلاتي به احزاب و تشكلهاي سياسي مخالف نظام مقدس اسلامي
9. توانائي برقراري ارتباط مناسب با دانشجويان، مديريت واحد آموزشي و شعبه هلال احمر
10. نداشتن سوء سابقه و عدم سابقه محكوميت قطعي در كميته انضباطي دانشگاه
11. داشتن حداقل 3 ماه سابقه عضويت در كانون يا شعبه