دكتر علي سلگي مشاور رئيس دانشگاه علوم پزشكي با حضور در جلسه تجليل از دانشجويان معلول و نخبه رشته هاي علوم پزشكي بر اهميت رعايت شأن و جايگاه دانشجويان تلاشگرمعلول تاكيد نمود . وي در ابتداي اين مراسم و با قرائت آياتي چند از قرآن مجيد گفت : امروز روز جهاني كساني است كه عليرغم اينكه از توانائي ظاهري محدود تري نسبت به ساير افراد برخوردارند اما از لحاظ معنوي ، قدرت ايمان و اراده از ديگر جوانان قوي ترند . وي تصريح نمود دنياي معلوليت دنيايي سرشار از محبت و عاطفه است ، فضائي پر از همدلي و صميميت كه نمونه عيني و تفاوت بارز آن را حتي در دنياي ورزش و بازيهاي المپيك و پارا المپيك هم ديده ايم ، آنگاه كه ماهيت رقابت ايجاب مي كند ورزشكاري به تنهائي ازخط پايان بگذرد ولي ورزشكاران معلولي كه حتي در ميدان مبارزه هم دست يكديگر را مي گيرند وبه مدد يكديگرو باهم از خط پايان عبو مي كنند. قدراين زندگي پر از احساس و همدرد هم بودن خود را بدانيم . وي در ادامه سخنان خود افزود : روز جهانی معلولان فرصتی است براي ایجاد زیرساخت‌ها و بسترهای لازم برای فراهم کردن شرایط مناسب برای زندگی درخور شأن و منزلت دانشجويان معلول و كم توان حركتي و رسيدگي به امور اين عزيزان را وظیفه خود و تمامی مسئولان دانشگاه مي دانيم . وي با تقدير از حمايت هاي معنوي و توجه ويژه دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي در رسيدگي به امور آموزشي و رفاهي دانشجويان معلول گفت : براي ایجاد فرصت هاي برابر برای تمام اين عزيزان دانشجو تمام تلاش و مساعي خود را بكار مي بريم . گفتني است : اين مراسم با طرح پاره اي از مشكلات دانشجويان معلول از جمله موانع تردد در طبقات و محوطه دانشگاه و نيز درخواست فايل صوتي منابع درسي براي دانشجويان نابينا ، وساير معضلات و با دستور رسيدگي همه جانبه رياست دانشگاه در جهت بررسي امكانات براي راه اندازي و نصب آسانسورهاي بالابرنده و نيز ايجاد رمپ براي تردد در قسمت هاي گوناگون دانشگاه و باحضور دكتر طباطبائي رياست دانشگاه ، پور خوشبخت قائم مقام معاون آموزشي ، و جمعي از مسئولان حوزه هاي مختلف دانشگاه به پايان رسيد و از تعداد 13نفر دانشجوي معلول دانشگاه با اهدای هدیه و لوح یادبود تجلیل شد .

همزمان با روز جهانی معلولان دانشجويان معلول و نخبه رشته هاي علوم پزشكي مورد تجلیل قرار گرفتند نسخه قابل چاپ