دکتر طباطبایی در نشست خود با اعضاء هیئت علمی گروه آناتومی گفت: صاحبان اصلی دانشگاه اساتید و دانشجویان هستند و امیدواریم همه مشکلات با تلاش جمعی و همیاری همگان به بهترین شکل حل و فصل شود.
      دیدار و گفتگوی اساتید گروه آناتومی با دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه

دکتر سید محمود طباطبایی در بازدید از بخش های آناتومی و سالن تشریح دانشگاه ضمن دیدار و گفتگو با اساتید گروه آناتومی و همچنین دانشجویان مسائل و مشکلات مربوط به این بخش ها را مورد بررسی قرار داد و راهکارهای بهینه سازی فضای فیزیکی و تجهیزات را گوشزد نمود.
پس از این بازدید در جلسه ای با حضور اساتید گروه آناتومی مسائل مربوط به این گروه به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه دکتر طباطبایی گفت: صاحبان اصلی دانشگاه اساتید و دانشجویان هستند و امیدواریم همه مشکلات با تلاش جمعی و همیاری همگان به بهترین شکل حل و فصل شود. وی خاطر نشان ساخت باید با توجه ویژه ای به این بخش، الویت بندی تقاضاها مورد بررسی قرار گیرد و در اولین فرصت امکانات آموزشی مورد نیاز فراهم گردد.
دکتر سیمین فاضلی پور عضو هیات علمی گروه علوم تشریحی واحد پزشکی تهران در این جلسه که با حضور اکثریت اعضاء و اساتید گروه آناتومی برگزار شد بر همت این گروه برای بررسی راهکارها و ساز و کارهای اجرائی و قانونی به منظور تامین لام های آموزشی برای آموزش هر چه بهتر دانشجویان پزشکی ودر جهت توسعه دانش پزشکی تاکید نمود. دکتر موثقی یکی دیگر از اعضاء هیئت علمی این گروه نیز تأمین جسد مناسب را از الویت های این گروه بر شمرد و خواستار استفاده بهینه از اجساد موجود به منظور تهیه استخوان های مورد نیاز در امر آموزش دانشجویان شد. دکتر یوسفی اودرجی ضمن تأکید بر نحوه صحیح نگهداری از اجساد موجود، پیشنهاد داد نرم افزار برنامه آموزش مجازی علوم تشریح در دانشگاه مورد بررسی و اجرایی شدن قرار گیرد. در پایان راهکارهای ارتقاء اعضاء هیئت علمی و گسترش تحصیلات تکمیلی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
شایان ذکر است در این جلسه که روز یکشنبه 12 آذرماه با حضور دکتر سید محمود طباطبائی ریاست دانشگاه، دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست، دکتر یوسف پورخوشبخت قائم مقام معاون آموزشی،دکتر اباسط میرزایی معاون اداری و مالی و اعضای هیات علمی و اساتید گروه آناتومی واحد پزشکی تهران خانم ها : دکتر سیمین فاضلی پور ، دکتر شبنم موثقی ، دکتر زهرا نادیا شریفی ، و آقایان : دکتر علی یوسفی اودرجی و دکتر حمید رضا چگینی در دفتر ریاست دانشگاه تشکیل شد هریک از اعضاء به طرح دیدگاه ها و بحث و تبادل نظر پیرامون ابعاد مختلف موضوع بهبود کیفیت و ارتقاء آموزش عملی دانشجویان پزشکی پرداختند.
93/09/12

دیدار و گفتگوی اساتید گروه آناتومی با دکتر طباطبایی رئیس دانشگاه نسخه قابل چاپ