شانزدهم آذر ماه سالروز شهادت سه اختر نورانی در ظلمت ستم شاهی و روز گرانقدر دانشجو بر شما نور چشمان عزیزم، دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی مبارک باد.
جنبش دانشجویی از ابتدای تشکیل تا بحال همواره در مسیر عدالتخواهی و عدالت جویی در حرکت و تلاش بوده است و دانشجو به عنوان اصلی ترین عنصر حیات بخش دانشگاه همواره پرچمدار امید و تلاش برای رسیدن و ساختن جامعه ای آرمانی و به دور از تبعیض و نابرابری بوده است. دانشجو در حرکت بالنده خود به عالیترین اهداف و مقاصد انسانی می اندیشد و بعنوان نبض تپنده جامعه همواره مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... را رصد می کند و در قبال آن مسئولیت خویش را انجام می دهد همانگونه که هشت سال دفاع مقدّس میهن عزیز اسلامیمان مشحون از رشادت و شجاعت فرزندان دانشجوی ایران بوده است. دانشجو روح پر تلاطم دانشگاه و نیروی محرکه جامعه به سوی فلاح و رستگاری است و تا زمانی که در خط دفاع از مردم میهن عزیزمان در حرکت باشد امید به فردایی بهتر و اعتلای ایران عزیز در پهنه گیتی در شریان های جامعه موج خواهد زد. برای یکایکتان شادکامی و بهروزی و موفقیت و سرافرازی از درگاه خداوند بزرگ آرزو می نمایم.

دکتر سیّد محمود طباطبایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

پیام تبریک دکتر سیّد محمود طباطبایی به مناسبت سالروز شانزدهم آذر و بزرگداشت روز دانشجو نسخه قابل چاپ