دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي با حضور پر شورخود در مراسم گرامیداشت« روز دانشجو » با رئیس دانشگاه و نخبگان علمی وبرگزیدگان فرهنگی ديدار و گفتگو نمودند.
دکتر طباطبایی با اشاره بر اينكه دانشجو بودن سن و سال نمی شناسد گفت : هر روزي که با گفتمان عدالتخواهی و در راستای حفظ و تعالي ارزش های طریقت اسلام گام برداریم آن روز دانشجو هستیم .

در اين نشست صمیمانه كه با مشارکت و همدلی تشکل ها و کانون های دانشجویی و با حضور دکتر طباطبائی ریيس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، دکتر علیرضا مصداقی نیا معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دكتر سيد محمد تقي طباطبائي مشاور رييس دانشگاه و مديركل امور شاهد و ايثارگران دانشگاه آزاد اسلامي ، نماینده ولی فقیه و نهاد رهبری،اعضاء هیئت رئیسه، معاونین ، رؤسای دانشکده ها، اساتید، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان روز یکشنبه 16 آذر در سالن آمفی تئاتر شهید احدی برگزار شد ، دانشجویان فعال در عرصه علمی تشکل های فرهنگی و اجتماعی ، کانون های خیریه و دینی و همچنین فعالین تشکل های صنفی و سیاسی در مقام میزبانان این مراسم به ايراد سخنراني و اجراي برنامه پرداختند.
دکتر طباطبائی ریيس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گفت : دانشجویان دیدگاه های گوناگون دارند و به این ترتیب تشکل های گوناگونی با باورهای متفاوت در این فضا فعالیت می‌کنند. وی اظهار کرد: دانشجو بودن سن و سال نمی شناسد . هر زمان که با گفتمان عدالتخواهی در راستای ارزش های طریقت اسلام گام برداریم آن روز دانشجو هستیم . و آن روزی است که در جهت رسیدن به حق و حقیقت و ارزش های متعالی باشد. وی تصریح نمود: جنبش دانشجویی از ابتدای تشکیل تا بحال همواره در مسیر عدالتخواهی و عدالت جویی در حرکت و تلاش بوده است و دانشجو به عنوان اصلی ترین عنصر حیات بخش دانشگاه همواره پرچمدار امید و تلاش برای رسیدن و ساختن جامعه ای آرمانی و به دور از تبعیض و نابرابری بوده است. دانشجو در حرکت بالنده خود به عالیترین اهداف و مقاصد انسانی می اندیشد و بعنوان نبض تپنده جامعه همواره مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... را رصد می کند و در قبال آن مسئولیت خویش را انجام می دهد همانگونه که هشت سال دفاع مقدّس میهن عزیز اسلامیمان مشحون از رشادت و شجاعت فرزندان دانشجوی ایران بوده است. وی ضمن یادآوری نزدیک شدن به روزهای اربعین حسینی با بازخوانی بخشی از کتاب "پایی که جا ماند" دانشجویی را معرفی کرد که مصداق بارز یک دانشجوی واقعی در عرصه های دانش، خون و شهادت است. دکتر سیّد ناصر حسینی پور نویسنده کتاب پائی که جاماند آزاده سرافرازی است که درس انسانیت، شرافت و دانش را در کرسی های علم و اندیشه خوانده و اکنون در عرصه های مختلف آن را به دانشجویان می آموزاند . شايان ذكر است : نمايندگان تشكل هاي دانشجوئي آرمان دانشجوئي ، كانون مهدويت سنا ، كانون گردشگري و محيط زيست ، كانون قرآن و عترت ، بسيج دانشجوئي ثامن الائمه (ع ) و تشكل دانشجوئي محبان الرضا با مشاركت و حضور فعالانه خود در مراسم گرامیداشت« روز دانشجو » و به نمايندگي از ساير فعالین تشکل های صنفی و سیاسی و در مقام میزبانان دانشگاه ، هريك ضمن قرائت بيانيه و تشريح اهداف ساختاري خود با آرمانهاي امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامي و پاسداري از خون شهيدان والا مقام جمهوري اسلامي ايران تجديد بيعت نمودند .

دكتر طباطبائي : روز دانشجو نماد استقلال طلبي و استبداد ستيزي جوانان اين مرز و بوم است نسخه قابل چاپ