دكتر عليرضا مصداقي نيا معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي با حضور در مراسم روز دانشجو از مسئولان و دست اندركاران واحد علوم پزشكي تهران در برپائي آئين شكوهمند مراسم روز دانشجو تقدير نمود . وي با اشاره به سابقه تاريخي و فرهنگي مبارزات آزاديخواهي مردم ايران گفت : عدالت خواهي در خون ايرانيان است .

معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي با ياد آوري رشادت ها و روحيه استعمار ستيزي مردم ايران به مجاهدت هاي دوران مشروطيت و تحت رهبري مراجع تقليد و روحانيت و سپس مسير جنبش ها در جريان نهضت ملي و همچنين ادامه اين مبارزات مردمي تا زمان حاضر و درايت آگاهانه امام خميني (ره ) در به ثمر رسيدن انقلاب اسلامي گفت : معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي با ياد آوري رشادت ها و روحيه استعمار ستيزي مردم ايران به مجاهدت هاي دوران مشروطيت و تحت رهبري مراجع تقليد و روحانيت و سپس مسير جنبش ها در جريان نهضت ملي و همچنين ادامه اين مبارزات مردمي تا زمان حاضر و درايت آگاهانه امام خميني (ره ) در به ثمر رسيدن و پيروزي انقلاب اسلامي گفت : دانشجويان اين مرز و بوم با داشتن اين پيشينه و سابقه تاريخي مسئوليت و تكاليفي مهمي بر عهده دارند ، زيرا دانشجويان هميشه پرچم دار نهضت اسلامي و عدالت طلبي بوده اند . مصداقي نيا سپس با تبيين بيانات مقام رهبري در باره موضوع «جهاد علمي » كه طي چند ساله اخير كراراٌ از سوي ايشان مطرح شده است گفت : اگر بخواهيم قدرت و استقلال طلبي خود را در منطقه و در جهان به منصه ظهور برسانيم هيچ راهي به جز پيشرفت در امور علمي نداريم . وي تصريح نمود : قدرت امروز در جوامع بشري بعد از ايمان و توكل به خدا ، توليد علم است و بايد بتوانيم در عرصه علم پيشرو باشيم . معاون علوم پزشكي افزود : در وضعيت كنوني دانشگاه آزاد اسلامي با حدود يك ميليون و 700 هزارنفر دانشجو پتانسيل و ظرفيت بسيارمناسبي براي پيشرفت علمي دارد و اين نقطه قوت بخصوص در رشته هاي علوم پزشكي با تعداد 60 هزار دانشجو كه حدود 30 تا 40 در صد بار آموزش گروه پزشكي را در نظام آموزش عالي كشور شامل مي شود ، بستر مناسبي را براي توليدات علمي گروه پزشكي فراهم مي كند . مصداقي نيا به دانشجويان توصييه نمود با جهاد در سنگر علم و دانش لحظه اي از تلاش و كوشش فرو گذار نكنند و از وقت خود به خوبي استفاده نمايند . معاون علوم پزشكي با اشاره به مجوز جذب ده نفر عضو هيات علمي براي واحد علوم پزشكي گفت : با حمايت و درايت رئيس دانشگاه آزاد اسلامي و همچنين مسئولان ارشد و دلسوز اين حوزه مصمم هستيم با اصلاح ساختار و جذب هيات علمي بر حجم توليدات علمي دانشجويان و بالا بردن كيفيت آموزشي بيفزاييم .

به شهادت تاريخ جوانان ايران زمين ، همواره مردمي استقلال طلب ، آزادي طلب ، مومن و موحد بوده اند نسخه قابل چاپ