به همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و با همکاری شهرداری تهران، همایش زندگی به سبک اسلامی-ایرانی با حضور مسئولان ارشد دانشگاه، معاونین ، اساتید، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر شهید احدی برگزار شد.
در این همایش حجه الاسلام والمسلمین دکتر برمایی دین پژوه و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه با وجود رخنه شبکه های مجازی نمی توان از اطلاعات غافل بود گفت: امروزه واژه بمباران اطلاعاتی اهمیت خود را به دسترسی آسان به اطلاعات داده است. امروزه آنچه اهمیت دارد تجزیه تحلیل اطلاعاتی است که به وفور و به راحتی در دسترس همگان می باشد.وی افزود نباید از رمزگشایی و درک محتوایی مطالب غافل بود. استفاده از رسانه به مثابه هدایت کردن قایقی در دریا است که تلاطم امواج آن همان اطلاعاتی است که در دریا شناور است و هدایت آن نیازمند مهارت فنی و دید وسیع است. وی افزود عصر حاضر به چهار بخش کشاورزی، صنعتی، اطلاعات و عصر معنا تقسیم می شود. در عصر اطلاعات و معنا باید ضمن شناسایی مخاطبان آتی برنامه ریزی هدف داری برای آنها صورت پذیرد. وی تصریح نمود باید در رسانه ها و تولید محتواهای رسانه ای با دقت و بصیرت کافی عمل نمود چرا که رسانه ها بر حیات فرهنگی و سیاسی ما تسلط دارند و قادرند مدل های فرهنگی و ارزش های رفتاری قدرتمندی خلق کنند و اینچنین است که سواد رسانه ای متعالی می تواند بر ذهن و عملکرد آحاد جامعه اثرگذار باشد.
در این همایش علی زاهدی تهیه کننده برنامه های رسانه ای ویتامین ث، ماه عسل و دیروز امروز فردا گفت: ممکن است نگاه به زندگی تصویری باشد. هر شخص در زندگی بایدهمانند یک رسانه عمل کند و قبل از رسانه بودن یک انسان باشد. در مرور رسانه ها باید واقع بین بود و منبع صحیح رسانه را در نظر داشت. در پایان با همخوانی گروه بین المللی ذکر و دعای فرج این نشست ارزشمند پایان یافت.
گفتنی است در این همایش که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه و شهرداری تهران برگزار شد دکتر سید محمود طباطبایی ریاست دانشگاه، دکتر علی سلگی مشاور اجرایی ریاست، دکتر میر مسعود فاطمی معاون فرهنگی، دکتر خلیل علی محمد زاده معاون دانشجویی و مهمانان ویژه همایش دکتر محمدبرمایی دین پژوه و استاد دانشگاه، دکتر محمد مشاری سردبیر مجلات همشهری، علی زاهدی تهیه کننده برنامه های رسانه ای، بهروز تشکر مجری توانمند صدا و سیما ، سرکارخانم قلی زاده مدیر سبک زندگی شهرداری تهران و همچنین جمعی از بانوان شهرداری تهران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند.

همایش زندگی به سبک اسلامی ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ