دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی در گفتگویی اعلام کرد اولین جلسه کمپین دانشجویی بیماری های خاص با حضور جمع کثیری از دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد. وی هدف از این کمپین را معرفی ساختار و اهداف آن اعلام نمود که توسط نسرین محمدی عارف دانشجوی رشته پزشکی صورت پذیرفت.
گفتنی است از جمله بیماری های خاص می توان به تالاسمی، دیالیز، هموفیلی، پیوند کلیه، ام اس و ... اشاره نمود که پیش از این دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد امور بیماری های خاص برای ارتقای کیفیت زندگی بیماران خاص جهت استفاده از مراکز درمانی دو طرف، تفاهم نامه همکاری امضا کرده اند.

اولین جلسه کمپین دانشجویی بیماری های خاص در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار شد. نسخه قابل چاپ