دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

پيرو بخشنامه مشاور رياست و مدير كل امور شاهد و ايثارگران به ضرورت تجليل از مقام والاي شهداي گرانقدر ميهن اسلامي كه در راه پاسداري از انقلاب و تماميت ارضي كشور و عزت و سربلندي نظام جمهوري اسلامي ايران و حفظ ارزشها از جان خود گذشته و به فيض شهادت نائل آمده اند در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و به مناسبت هفته درختکاری، با حضور رئیس دانشگاه، جمعي از معاونين ، روساي دانشكده ها ، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه، مراسم روز درختکاری برگزار شد.
      دكتر طباطبايي : گیاهان در چرخه اکوسیستم به عنوان زیر بنای هرم حیات، نقش ارزنده ای دارند

در این مراسم دکتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران،ضمن حمایت از طرح كاشت درخت و به منظور حفظ و گسترش فضای سبز بیان داشت : درختکاری در ایران دارای پشتوانه ‌ای از علایق ملی و سنت تاریخی است و شادي ما به شادابي درختان پيوند خورده است . وي از زحمات خالصانه مسئولان ، اساتيد و كاركنان دانشگاه تقدير نمود و گفت: درخت یکی ازپرثمرترین نعمت های پروردگار متعال است و درختكاري يكي از سنت هاي پسنديده اي است كه در دين مبين اسلام بويژه از سوي پيامبر”ص” وائمه معصومين“ع” سفارشهاي موكدي بر آن شده است . وي با اشاره به جايگاه و رسالت خطير گروه علوم پزشكي در تامين سلامت و بهداشت جامعه گفت : گیاهان در چرخه اکوسیستم به عنوان زیر بنای هرم حیات، نقش ارزنده ای را ایفا می کنند. گیاهان با تولید اکسیژن امکان بقا بر کره ارض را فراهم می آورند و همین گیاهان همواره و به شکل سخاوتمندانه ای هر روز و هر لحظه به ما انسان ها دو هدیه گرانبها ارزانی می دارند : 1- غذا و 2- اکسیژن. از همین جاست که اهمیت درختان برای ما محرز می شود و درحقیقت اهمیت و پاسداشتی که برای درختان وجود دارد، از همین شناخت نشأت می گیرد. دكتر مير مسعود فاطمي معاون دانشجويي فرهنگي واحد پزشكي تهران در ادامه گفت: ما خانواده اين واحد دانشگاهي دور هم جمع شده ایم تا به صورت نمادين با كاشت نهال ياد شهيدان پر افتخار ميهن اسلامي را زنده نگه داشته و در مسير طراوت بخشي به محيطي كه در آن زندگي مي كنيم گامي برداشته باشيم معاون دانشجويي فرهنگي واحد پزشكي تهران اظهار داشت: درختان نبض زمين و مظهر وفاداري، وقار، حيات و نشاط هستند. مهندس روح ا... عسگري معاون مالي – اداري واحد پزشكي ضمن تقدير و تشكر از كاركنان به خصوص اعضاي خدمات تاكيد كرد: درختان زيباترين جلوه هاي جمال و كمال طبيعت هستند و درختان نشانه هايي از وجود و قدرت خداوند و معاد مي باشند وي در باره درخت و درختكاري تصريح نمود: ارتقاء فرهنگ گل وگیاه و بازگردانیدن طبیعت به محیط دانشگاه و آگاهی بخشی به دانشجویان، مخصوصاً دانشجویان دانشگاه علوم پزشكي و نهادینه کردن این موضوع که باید در هر لحظه روئیدن را از درختان بیاموزیم.