دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم پزشكي

به همت کانون قرآن و عترت طلوع و با حمایت دفتر نهاد مقام معظم رهبری و دکتر طباطبائی ریاست دانشگاه بازارچه خیریه هفته سوم اسفندماه سال جاري در محوطه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي تهران برگزار گردید .
      برگزاری بازارچه خيريه نوروزي در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي تهران

حسین جوادی دبیر کانون طلوع با توضیح فعالیتهای کانون به تشریح اهداف برگزاری بازارچه خیریه پرداخت و عنوان نمود : کانون طلوع زیر نظر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه هرساله، با برگزاری بازارچه های خیریه ی نوروزی، و با هدف همدلی و کمک مالی به کودکان سرطانی و همچنین ایجاد شور و نشاط و مشارکت دانشجویان در امور خیریه، سعی در فرهنگ سازی در جهت توجه دانشجویان دانشگاه به معقوله هایی چون سرطان و مشکلات کودکان سرطانی ، ایجاد دغدغه ی انسانی و دینی و همچنین مرهم بخشیدن بر مشکلات آنان دارد.
وی افزود: این بازارچه دارای بخش های مختلفی چون فرهنگی، صنایع دستی، و... بوده و مورد استقبال زیاد دانشجویان قرار گرفت.
وي از حمايت دکتر طباطبایی ریيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری واحد و اعضای کانون طلوع : سینا عابدی، محسن بیستون، محمدرضا تحویلدار زاده، سارا جبلی، بهناز ثابتی، زینب احدی، مرضیه توکلی، حورا یوسفندی ، سونیا مقیمی، فاطمه رحیم، ملیکا جاهد، راحیل امیرحجازی، فاطمه آرزو، مهتاب جان محمدی و فاطمه حسینی ، روابط عمومي و دیگر افراد ي که در برگزاری این نمایشگاه و بازارچه فعاليت داشته تقدیر و تشکر نمود
به گزارش روابط عمومي بازارچه خیریه ی نوروزی در اسفند ماه هر سال برپا مي گردد كه در این راستا ، اعضای پر مهر کانون هاي دانشجويي ، در برگزاری این بازارچه ، با همدلی و خلوص نیت ، کمک های بسیاری می کنند. و هدف از برپايي آشنایی بیشتر دانشجویان با فعالیت های فرهنگی و دینی و حضور و مشارکت آنان در چنین فعالیت هایی است .